- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.581
- Поени од реакции
- 4.039
@Stefan-kobe нема лутење ама на сликава си исти како дечкото од Сакаш со палачинки што растура, само сега си +20 кила.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Цар си за дудулеа се гледа...Само кога видов дека Цоби постирал у темава, знаев дека ке ја видам сликата од Џонтра на која изгледа како стар сунѓер за миење садови.
Ми личи на Ева НединковскаКоја членка е најдесно?
Прашувам затоа што ми е позната од некаде, немам појма од каде.
Глуп е он за тие работи мисли дека стварно ти е за кафе да пиете и те избегава...Неостварена желба ми остана да пијам кафе со Сунѓерот Боб.![]()
Кобе по фризурата си или од Ченто или од Оризари пошто од Чаир малку поубави се.@Stefan-kobe нема лутење ама на сликава си исти како дечкото од Сакаш со палачинки што растура, само сега си +20 кила.
Прегледај го приврзокот 452253
Овие плачат за слободни активности...Што прават овие тетки од форумов,дали се уште активни
Можда дала гол од слободан, за Гимараеш?
Абе многу креативно! ..нема што!Мачка и Костич би била топ комбинација![]()
Што ако се нечии жени на форумџии овде, па даваш ваков коментар?Овие плачат за слободни активности...
Па убаво изгледале на времето. Сега може не се толку атрактивни. Ако се нечии жени на форумџии нека им е со среќа. Ја ништо лошо не кажав.Што ако се нечии жени на форумџии овде, па даваш ваков коментар?
Па убаво изгледале на времето. Сега може не се толку атрактивни. Ако се нечии жени на форумџии нека им е со среќа. Ја ништо лошо не кажав.
Предобра идеја кој и да ја смислил.Една работа на која до денес се сеќавам е околу настанот кај Смилковско езеро како од кајгана форумот направивме акција за информирање на светската јавност преку пишување и пуштање текстови во разни јазици и социјалните медиуми.
Inace za Riki, Riki I Dzontra izlegoa na date so ista devojka, inace moja drugarka i dvajcata nesto gi snemalo, mi se pozali drugarkata koja mislam deka e isto clenka tuka ama nikad ne uspeav da doznam.