Ретроспектива: 20 години Кајгана форум

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Среќен нека му е на малиот, голем да расти :smirce:

Само кога видов дека Цоби постирал у темава, знаев дека ке ја видам сликата од Џонтра на која изгледа како стар сунѓер за миење садови.
Цар си за дудулеа се гледа...

Неостварена желба ми остана да пијам кафе со Сунѓерот Боб. (n)
Глуп е он за тие работи мисли дека стварно ти е за кафе да пиете и те избегава...
Автоматски споено мислење:

@Stefan-kobe нема лутење ама на сликава си исти како дечкото од Сакаш со палачинки што растура, само сега си +20 кила.
Прегледај го приврзокот 452253
Кобе по фризурата си или од Ченто или од Оризари пошто од Чаир малку поубави се.

Последно уредено:
Side Eye Dog Meme GIF

Админ, не зезај и ти со овие „нешјебат“ мемиња хах
Озбилно како да ми е позната од некаде.

Мачка и Костич би била топ комбинација :pos:
Абе многу креативно! ..нема што!
Да го с'снеш Костиќ на некоја..
Браво! Нема што!
Како само мене не ми текна :cautious:

П.С. а и онаа што те лајкнала, женска лицемерност од учебник! Стр.9 пример бр.1

Што ако се нечии жени на форумџии овде, па даваш ваков коментар?
Па убаво изгледале на времето. Сега може не се толку атрактивни. Ако се нечии жени на форумџии нека им е со среќа. Ја ништо лошо не кажав.

Па убаво изгледале на времето. Сега може не се толку атрактивни. Ако се нечии жени на форумџии нека им е со среќа. Ја ништо лошо не кажав.

Една работа на која до денес се сеќавам е околу настанот кај Смилковско езеро како од кајгана форумот направивме акција за информирање на светската јавност преку пишување и пуштање текстови во разни јазици и социјалните медиуми.

Една работа на која до денес се сеќавам е околу настанот кај Смилковско езеро како од кајгана форумот направивме акција за информирање на светската јавност преку пишување и пуштање текстови во разни јазици и социјалните медиуми.
Предобра идеја кој и да ја смислил.

Inace za Riki, Riki I Dzontra izlegoa na date so ista devojka, inace moja drugarka i dvajcata nesto gi snemalo, mi se pozali drugarkata koja mislam deka e isto clenka tuka ama nikad ne uspeav da doznam.
:pos: :pos: :pos:
Какви несреќи мајко мила :ROFLMAO:

Џонтра е легенда бе, после финалето ЛШ, другиот ден, некој колега шконтар на месенџер му испратил слика од 5 кебапчиња :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom