- Член од
- 16 септември 2008
- Мислења
- 323
- Поени од реакции
- 3
Барај на руски веб сајтови ке најдеш 80%сум сигурен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas ne bi ja pravel tolku mnogu da upagja vo oci kako taa na slikata.Sakam samo nekoj minimalen tuning a sto se odnesuva do motorot ne go menjam.Poveke mi se svigja da e ekonomicen ne mi e za trki.
PS.Dali znae nekoj kade moze da se najdat Angel Eyes za Samara.
Друже со 400 евра ништо нема да напрајш.... само бандажи и 4 солидни гуми се толку. Твој избор, ајде да видиме што ти е замислата.Dzish ја знам таа Самара од поодамна ја имам видено на пазар3 и не ми се свиѓа на лик инаку машински тјунинг има добар.Што знам ке вложам некои 400 евра масимум па кога ке ја направам ке ставам слики.
Види ја оваа, од битола е детето и стварно е средена топ.
http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=233616
Има тјунинг, ама погоден, не е од мотика-пластика стајлинг туку онака мераклиски погоден. Мислам дека нешто слично ке правиш и ти.
Фиатовиот 1.4 турбо бензин развива 10 кс повеќе од голфот, а југото е далеку полесно и аеродинамично од голф.Југо е доста подобра варијанта за тјунирање и реставрирање него 101. Но во секој случај и двете коли не се нешто нај нај. Барем голф 1 или 2 сега би било интересно затоа што се наоѓаат ефтини а особено голф 2 со 1.8 мотор кој може да се направи да развие до 140 коњски сили.
п.с. Можеби мојот одговор е оффтопик ама гледам дека темата избегала од своето суштинско значење - РЕСТАВРИРАЊЕ. Ова за кое вие зборите е ТЈУНИРАЊЕ!
Под поимот реставрирање се разбира земање на стар, напуштен и оштетен автомобил кој ќе го доведете до состојба блиску до онаа како кога бил НОВ.