Реставрација на автомобили и моторцикли, расклопување мотори и слично?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
3dbd27d4-c4dc-4978-aa7d-e5e5819148b2.jpg

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=213180

70fc9c29-42fa-4242-b5f9-1b86299855f7.jpg

Се убаво, само што му требале бандажите...

http://pazar3.com.mk/ViewItem.aspx?itemId=196614

Го гледав опелчево пред некој ден :)

Има во Кавадарци сега супер средено, фарбано одлично, линијата задржана, хромирани раткапни и е секогаш чисто. Не можам да го начекам само да го сликам...

Инаку кога би земал нешто вака старо, спортско, а мало - би сакал Аскона купе (Рекорд, Комодоре се многу поголеми коли мада и тие ми го прават ќеифот)

На кумановскиот, црн форд таунус, хауба и крила, маска и сл. му се ставени од таунус од понов модел, 78' нагоре мислам...

И што сакав да ви кажам.... АБЕ РЕГИСТРАЦИЈА ЗАПИШУВАЈТЕ..., на колите што се интересни за купување може да им се влезе во траг преку регистрација а опелов во Куманово е баш интересен... Дајте инфо...

И што сакав да ви кажам.... АБЕ РЕГИСТРАЦИЈА ЗАПИШУВАЈТЕ..., на колите што се интересни за купување може да им се влезе во траг преку регистрација а опелов во Куманово е баш интересен... Дајте инфо...

Па мислев дека ке излезе на фотографијата ама од блицот ништо не се види, ако го видам пак ќе запишам а овие денови ќе ја сликам и Заставата 1100 што ветив:smir:

Александар, се продава ли опелот? Види колку и што е дали вреди да се дојде до битола?

Незнам дали се продава така го начекав и го сликав лимарски не е нешто нај нај има за крпење

mi bese v komsi pred edno 6-7 godini i se imav vozeno vo nego togas bese srca

И јас мислам така мада оваа Пежово за 500 евра не е скапо за плин немало потреба ама ако го возел секојдневно разбирам а и има симпатична линија за олдтајмер :smir:

Жмигавци напред и штопови од 125 ПЗ....сепак, поинвентивно отколку затворање на местата предвидени за тоа и некоја глупа комбинација за жмигавци...
Сакал Форд Торино ГТ изглед изгледа...па и коњот назад...
фалат некои лајснички, бандашите се ептен промашени, ама добра основа ми се чини...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom