Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Imam Lada Samara 1.5 88 godina prv gazda e tatko mi.Sea se mislam nesto da ja proubavam pa daj kazete nekoi idei bidejki gledam tuka ima decki so iskustvo.Inaku Ladata e zakon posle tolku godini non stop vozenje motorot nema gajle ne e pipnat od racete na nekoj mehanicar.
Она сличето шо си го ставил е...мотикаХаха не мислам на пластики. Значи што помалку детали на колата пред се стандардни линии, само квалитетна металик боја и спупштена и добар бандаж. Со тоа се добива германски стил не мотика. Кај такви коли од 80-ти години не одат спојелери, пластики, неонки и сл. туку 90% од колата е во чистината на линиите бојата и бандажот
Ќе плашиш мравки?Сликава ја ставив дека обично таков стил пали кај народот јас не би ја средил така сигурно. Се слагам со горе се што напиша само што би уште ставил и рол-бар и максимално спуштена (ова највеќе мерак ми прави а ако имам пари би се испружил за амортизери со подесувачка платформа па би бирал висина кога како одговара)
А моторот не вреди многу да се чепка зошто нема многу потенцијал да се добие за вложеното така да добар за почеток е и стандардот.