леле еј... се препознав бе... ова го праев на секој ебан бакнеж шо го даваа на телевизија ко мал...:nesvest:
Гледав надоле или на страна кога ја даваа... а прабаба ми, бог да ја прости го пцуеше телевизорот зошто имало срамотни работи![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле еј... се препознав бе... ова го праев на секој ебан бакнеж шо го даваа на телевизија ко мал...:nesvest:
Гледав надоле или на страна кога ја даваа... а прабаба ми, бог да ја прости го пцуеше телевизорот зошто имало срамотни работи![]()

дај џандар збира ако мојш стај го на јутјуб, баш ќе ми биде мило да се потсетам на тие времиња ко се палевме по игорЈас имав некои реклами на касети како Џандар збира (за купони во Огласник М), ТВ бинго, Пепси Макс, Вриглис мастики од 90тите, ама на една касета морав да преснимам нешто па ќе видам што има на другата. Морам некако да префрлам да ги ставам на нет ама не знам како
П.С. Најдов на касета Пладневни вести на МТВ од 5 минути и тоа цели, со Ленче Смилевска од 1997 година![]()

:pos2:
овие заслужува посебна тема 
ima vo film i TV imam ostaveno link za site crtani od toa vreme,grashkovcite,chevlichinjata,lovecot i zajakot,mrazulko i snezhnata samovila,mikrobi,kengurcheto opa-opa,raduvanjata na radovan,shtrumfovi,letachkite mechinja,vasilica prekrasna..овие заслужува посебна тема
![]()

:nesum: