Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
лажат бе не дава крилја се напив и се фрлив од зграда не летнав упм паднав на газ ... се шинав сеа че ги тужам оти даваат лажни реклами !!!

Iskreno...so eden Red Bull se osvezuvam ama na kratok vremenski i posle toa mi se spie mnoogu:tapp:

Како можете да го пиете, мене вкусот ич не ми се допаѓа. Како шеќерна вода со вкус на вештачки витамини. Бљак!

Најѕвер иде со коњаче, али Бадел исклучиво, никако некој поскап. Али вака чист да го пиеш, ја не осеќам некоја дополнителна енергија. Као кафе што не ми делува, не ми делува ни ова...

Многу ми е убав да го пијам, али ми ствара агресија некоја глупа и нервоза. Не ми делува баш ОК:pipi:

Neeeee ne dava poseben efekt ali mislam bez konkurencija barem za mene e votka so red bull lelele mnogu e ubavo so merak da pies:uvo:

Си има ефекат ама не очекувајте од еден Редбул да ви лупа срцето. Нема шанси да не добиете ефект ако не се „предозирате“, не сте имуни на кофеин, а башка и таурин има. Исконзумирај 3-4 кафени лајчиња нескафе (како ти куро сака мешајќи, со вода со млеко, како сакаш), па после ќе прајме муабет дали не ти дејствува. Хиперактивност загарантирана, срцето ти чука мислиш ќе излези и нервози неверојатни фаќат, не знајш шо да напрајш. Дрога е бе, условно кажано е лесна дрога и зависност ствара и сите тие срања. Шо поќе конзумираш кофеин, то помалце ти делува и ти треба поголема доза. Факат.

нормално дека дава и ангелите ги пијат

дава енергија не ти се спие викаат штетен бил како па да не ако претераш па испиеш 10 у една вечер да ама вака јок.

И за ебење е добар !

Мешан со виски 2 чаши на една лименка е правата доза, ко змај си после !

Ebes ko lud :helou:

Воткамикс, ако си роден у Хрватска не мора да викаш дека сите убаи работи се од таму. ЉОЉ, Стеф е у право за потеклото на ред булот.

Бато Red Bull от е Аустриска производња..... Гласав за да, така реагира на мене!

п.с.
Ред бул е енергетски пијалок-специјално создаден за периоди на зголемен ментален и физички напор.
Ја зголемува физичката издржливост
Ја зголемува концентарцијата и брзината на реакција
Ја побобрува емоционалната состојба
Го стимулира метаболизмот
Ефектите на Ред бул се признати од светски спортисти, успешни бизнисмени, студенти и возачи на долги растојанија низ светот. Се ограничува употребата на производот на максимум една до две лименки (250-500 мл.) дневно. Не се препорачува мешање напроизводот со алкохол. Производот не се препорачува на деца, бремени, болни од шеќерна болест, зголемен крвен притисок и осетливи на кофеин.

Pomesaj aspirine so kafe ili so energy drink pred trening da vidis kako ke bides ke imas pogolema izdrzlivost prvo a i pogolema sila iako ne e nesto,sepak ti dava edge koga si preoptereten.

Не бе не ти дава крилја еднш се напив и чекам крилјата али нема ги никаде :pos2:

крилја ама не денеска хеххе како лажат ццц:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom