Red Bull ти дава крилја! ДА или НЕ?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување

Dali Red Bull vi dava energija???

• Da

Гласови: 113 45,6%
  • Ne

Гласови: 135 54,4%

• Вкупно гласачи
    248
Никогаш не сум пробала, можда некогаш, сега за сега не ми треба. Ко што сум ексајтит постојано од адреналинов што ми рипа горе долу, уште тоа ми фали одозгора, па да не спијам три ноќи. Не, фала. :)

Место Ред бул, слушам еден ист звук преку слушалки 1 саат, и колку 5 ред була ефект има.

60%-Да (10%-крилја 50%-вишок енергија)
40%-Не (39%-те прави нервозен 1%-ти ја зашеметуе главата)

Наравно дека дава крилја,само не баш големи и доволни за летање(инаку секој ден ќе си летав до Македонија и назад:pos:)
Да кажам вака крилца колку на буба мара ама не и орелски крилја как да си метнех....
Штетно е ама шо не е штетно веќе на вај свет и воздухот шо го дишеме е штетен:nesum:

dobar e red bull!
sega vie toa "ti dava krilja"o svacate premnogu bukvalno!

dobar e red bull.
no nikako nemoj da go meshate so alkohol. zasto edniot dava krilja a drugiot gi sece od koren !!kakva sprotivnost!

Чисто само Ред Бул е супер. И ти дава енергија и посвеж си. Межан со други жестоки пијалоци е тогаш е лошо. Вотка - Ред Бул ееее тоа никако,еднаш 3 манав и ај шо ме заклаа си оставив парите, полошо во животот се неам осеќано.

Секогаш кога сум изнервиран, или кога треба да останам до доцна испијам 2-3 Ред Бул и немам гајле....на мене ми делува, ама се зависи од организмот...

Аз един п'т преди мач пих Ред Бул и там имах чувството, че ште литна

Еднаш пробав, ко сокче. Ми се згади.

Брат ми ги пие по три на ден, и тоа само онака мислам не делува ништо на него... Не реагира.

ako si naprajs film deka ti deluva ke ti deluva...red bulot ne e niso posebno ne ni ima dobar vkus..
ama za vistinski efekt red bull so alkohol (vodka)e togas bogami ima efekt :angel1:

нормално дека дава и ангелите ги пијат

дава енергија не ти се спие викаат штетен бил како па да не ако претераш па испиеш 10 у една вечер да ама вака јок.

И за ебење е добар !

Мешан со виски 2 чаши на една лименка е правата доза, ко змај си после !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom