Rebelde Way

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто гледав на кратко едно време, арно ама после и со другото око престанав да гледам :pos2:.

Се зезам навистина на кратко гледав ама после изгубив редот и престанав. По ми се допаѓаат другиве серии CSI NCIS LOST The Simpsons Futurama Dexter's lab Myth Busters (ова повеќе документарец е) и многу други.

На А1 кога беше гледав, ретко ако пропуштам нешто. Сега гледам има на босанската ОБН, ама не ми е интересно повеќе

Грешка тоа е Миа, а ова е Лулу мојата прва љубов.

23k2l2b.jpg

Аххх цицки! :tv::vozbud:

23k3m2s.jpg

23k3p7d.jpg

Него некој ги има албумите, јас ги купив со весниците и ги слушав секој ден пред да одам нашколо. :aplauz::aplauz::aplauz:
a koja bese lulu ?! vo prvata sezona glumese ?!

мислам дека беше наставничка по физичко а не знам во која сезона глумеше

тоа беа тешки идиотизми!имам гледано неколку епизоди и што да кажам!успеаа да всадат погрешни критериуми кај младите со една таква зезанција!со други зборови-таа серија беше лош пример за младите!

ejjjj.,.... pa se osloboduvav od casovi da odam da ja gledam... posledna shpansa serija sto ja gledav... ali malo bev togas... prva godina mislam ili taka nesto... sega na obn pred nekoj den ja fativ i se cudev.... obicna sapunica ssamo so mladi decki

Со помош на кајганџииве најдов како се вика глумицата шо ја глумеше лаура во серијава. После 2 часовно дудлање( гуглање) собрав секоја слика што можеше да се најде на нет.
Поентава ми е има слики некој ептен-типкава била не знам шо ли етоа веб камера ви живо така нешто абе закон, каква миа какви бакрачи!

Со помош на кајганџииве најдов како се вика глумицата шо ја глумеше лаура во серијава. После 2 часовно дудлање( гуглање) собрав секоја слика што можеше да се најде на нет.
Поентава ми е има слики некој ептен-типкава била не знам шо ли етоа веб камера ви живо така нешто абе закон, каква миа какви бакрачи!
Eте некој со исто мислење ко моето....Ма каква миа,Лаура и Пилар ми беа најзакон у серијата!:smir:

Па колку се занесвавме со серијата то чудо едно :pos2: на училиште за ништо друго не се збораше, цели епизоди се прераскажваа и само нивните песни се пееја. Јас ги имав испуштено првите епизоди, ама после то и јас се заразив, почнав да ги гледам и не пропуштав ни една епизода :) ... сепак серијата беше интересна а и сега кога ќе ја фатам ја гледам некогаш на ОБН.

... сепак серијата беше интересна а и сега кога ќе ја фатам ја гледам некогаш на ОБН.
...тоа ти е грешка!за тоа време подобро спи!барем ќе се разбудиш одморна!а после таа серија сама глава може да те боли!

Kako da ne se sekavam na taa serija! Zakon bese ejjjjj! Porano koga ja davaa taa serija na A1 ne se mrdav od televizorot, i si zamisluvav deka jas sum Mia a Manuel toj sto go sakav togas.....abe vreminja bea tie....:)

оууууу закон серија! мариза ми беше многу симпатична и диего :) сеа и на обн ја гледав ама не цела серија пошто на работа бев кога ја даваат, и ете некни заврши лол
најбитен момент беше кога на крајот сите завршија среќни и слично! ама ај шо ќе им прајш...
а филмот е многу подобар :)

Ццц и ја летев по нив бе еј:kesa:немав пропуштено ни една епизода и памтам дека летото требав да идам на одмор па за да не испуштам нешто ги задолжив моите од дома да ми ги снимаат,свашта снимав и епизодите и концертите..:tapp:Инаку мои фаворити беа Вико и Роко :pos:

п.с мислам дека заврши и на ОБН барем така ми рекоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom