Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
шознам пак.. со помало момче, ми се чини (барем засеа) дека ни на крај памет не би одела.. шознам, можда сум со застарени сваќања, ама не ми штимат некако.. немат везе.. за поголеми.. не сечам ко со нож 3 години и крај.. него.. до 3 години ми е во ред, па и 4 во краен случај.. уствари шо зборвам ко не знам? никоаш не сум се заљубила во некој постар појќе од 3 години од мене, ни пак во некој помал од мене, па да знам како ќе изреагирам во таква ситуација. Здравје боже тоаш ке мислиме.

Ми се прај ќефо за постари , поготово мажени мммм :pipi:

Сум одел со 2 години постара од мене и не осеќав некоја разлика,скопјанка пази:pipi:.Ама морат во животов некоја милфица да се бркнит, машкиве морат да ме сфатет:icon_lol: Лом да те напрајт, ко лајно да се осеќаш на крај :sekss::pos:

Па баба ми и дедо ми се 16 години разлика...Така да важна е љубовта!!

Се’ што е плус-минус 9-10, е осудено на неуспех

точка

Љубовта нема граници, а педофилијата е сеуште Шенгенски Ѕид :pos:

Сум имал одено и со постари и со помали ама разликата е 1 година...и тогаш не осетив ништо чудно :toe:

sekogas postara mi bil podobriot izbor,postarite sekogas bili posvesni za sebe,pomalive devojki se nekako mi bile kako premnogu visoko vo vozduh pa se,se oni se poiskusni,popametni i sl...zatoa postara e top izbor,ona ne leta tuku znae sto ,koga i kade e.

Па и нема баш некоја разлика во годините шо знам мзеби дечкото да е 26 а има мозок за 16 или обратно. Се зависи од ситуацијата.. Пр. ја и мојот дечко сме 7години разлика и не секогаш се осека таа разлика

Па и нема баш некоја разлика во годините шо знам мзеби дечкото да е 26 а има мозок за 16 или обратно. Се зависи од ситуацијата.. Пр. ја и мојот дечко сме 7години разлика и не секогаш се осека таа разлика
ti si postara od nego, i ne osekas razlika ili obratno,...toa e mnogu bitna razlika?

Ми се прај ќефо за постари , поготово мажени мммм :pipi:
bogami i mene,...top e toa...

Абе вака за разлика у години нема врска..али работата е што они ке си имаат проблеми..ке си живеат у различни светови.. :helou:

не се важни годините важно е да се сакаат

Кај мене единствено помал од мене како опција го нема,и никогаш го немало.За постар...не ми е битно колку е постар,ама па да не биде 10 години...Сепак,процентуално најзастапени ми се врсници.:)

Не зборете дека немаат врска годините, бидејчи имаат... Моите се разлика 14 години и не се трпат. едноставно преголема разлика и немаат допирни точки.
Јас лично преферирам дечкото да е моја возраст а може и помал :helou: се разбира 2 години најмногу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom