Разликата во години

• Креатор на темата Креатор на темата sweet chick
  • Време на започнување Време на започнување
se e vo pitanje sexot ....mozebi izgleda smesno no na:baeh: msn odbiv 100 maloletnicki

секоја чест, сигурно мора да си некој јак фраер а ? или им бараш лична карта пред да те запознаат / адднат..

vo ljubovta nema granici...no, sepak treba da ima nekoja pristojna razlika vo godinite. kolkava bi bila taa razlika vo godinite, sekoj si ja definira spored svoite sopstveni ubeduvanja. moeto momce e 6 god. postaro od mene i nas ni odgovara ovaa razlika.

6 години , но 6 години од 13-19 , 21-27 , 25-31 , 34-40 , има разлика како Македонија и грчка ... дај потенцирај малце или стави си години на профил вака само празни муабети .. :uvo:

ne znam za drugite.ama jas odsekogas sum preferiral postari devojki,i najcesto sum bil so postari.razlikata vo godini bas i nema nekoja golema uloga vo mojot izbor,presuden moment sekogas bil psihofizickata zrelost na licnosta so koja sum bil,i so koja sum sakal da bidam.

Mojата девојка е постара од мене 2 години....

Па заедно сме (уште месец) 5 години. Така да, немора да значи.

Џиш, 2 години не се ни некаква разлика овде збориме за огромни разлики, од 8 години нагоре, тогаш веќе се се приметува... верувај и тоа ептен, кога ќе видиш некоја 30 годишна со некој 45 има бааги разлика..

2 години разлика, до 3 максимум.. а после 20та година практикувам и до 4 години (пример: тој 24, таа 20 *или обратно) не повеќе од 4 :)

Абе нема врска годините.. Да се погодат марките на машинките!!!:pos2::pos2:

Ако збориме за сериозни врски односно бракови , голема разлика во ниту еден случај ниту со била која пропорција не е пожелна (секоја чест на исклучоците).
Во одредени периоди од животот имаме различни потреби. Сексот е важен фактор во еден брак или врска исто како и меѓусебното разбирање.
Доколку вашиот маж е „престар“ и уморен секако ќе посакате нешто помладо, истот важи и за жените. Истото важи и за младите, искуство и тн...
Најдобро е кога поголем дел од работите во животот ќе ги искусите односно истражите заедно.

Ако девојката е полнолетна тогаш и 7-8 па и 9 години не се голема разлика.

Ако станува збор за зрели, формирани личности, возраста нема никакво значење се додека двајцата се на иста бранова должина и меѓу нив искрат искри на еротски оган.

Годините не играат никаква улога туку самиот карактер на личнстите.

Хмм...никогаш не ми играла улогата на години за да започнам врска или да се измувам крај краева, од увек ми се лепат или врсници или помали 2-3 години од мене...не гледам никаква пречка во тоа дали партнерот ќе биде постар или помлад од девојката, како што рече колешкава над мене „Годините не играат никаква улога туку самиот карактер на личнстите.“ сосема се согласувам со неа. :pipi:

За авантуристички излети не игра многу разлика. За посериозни зафати, годините играат голема улога во зависност од колкава е разликата. Може да се поклапате, да сте на иста бранова должина итн... ама едно нешто што е сериозен и ненадминлив проблем е биолошкиот часовник. Работи како секс и сексуален апетит, климактериум и менопауза, деца, и физичкото опаѓање може да носат покомплицирани проблеми ако е поголема разликата во години.

Игра улога секако. Нема граници точно, се што треба е разбирање. По 20тата година дури и не се забележува разликата во години. Ако се согласуваат добро, зошто да не. Ако имаат баланс на сфаќањата и однесувањето, не е важно дали некој од страна ќе с*ре за некоиси разлики. Пречат тие муабети, но најважно е нив да им е ок.

Лично јас,никогаш не би одела со тип кој што е многу постар од мене.3 години максимум,се нагоре или надоле е претерано.Ми играат голема улога и мислам дека се ретки случаевите кога тие врски успеваат.Може грешам,може само сега така размислувам ама просто не верувам дека нешто би ме убедило во спротивното.Не верувам во тоа дека „Љубовта е посилна од се“ и не верувам дека секогаш таа победува.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom