Рамстор Гараж Сејл - Попусти до 85%

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова е тој попуст за кој зборуваат Рамстор а го немаат, со еден пар фармерки ти излегува бензинот што ќе го потрошиш до Солун, а вие идете 4-5 души со 100 евра најмалку во џеп за да купите облека поевтина 2-3 пати од Ситимол или Рамстор. Замислете во Скопје фармерки намалени од 3400 на 600 денари

Сличен попуст фатив кога бев на екскурзија, од 100 евра на 20 :D

Ама интересни размислувања имаме машки и женски :D

Јас пак мислам дека за вас има топ облека, убави материјали, модели, бои, квалитет, интересни. Ова за женски шо е се е фушерија тешка, како за во циркус. Блузичка од 200 денари, таа неможеш ни 5 минути да ја носиш и недај боже да испотиш, кружници и дијаметри. Тоа штиклите и чевлите за 600 денари, нога ќе искривиш, исто како боса да шеташ се осеќаш на земја. Фармерките од 800 денари, еднаш да крениш нога и се скинале. Фушерај највисок степен, катастрофа избор.

Во она Fiori ич не влегов пошто стратегијата му е да ги купи за 100 денари, првично да стави цена 2000 и после да даде "неверојатен попуст" со кој ги продава за 500 и народов мисли дека тоа е којзнае каква зделка и во тек на тие две-три недели он си вади профит за цела сезона. Ова ми го има кажано девојката што му ја даде идејата на газдата на бутикот.

Прв пат слушам некој да одбере во кои бутици влага според стратегијата на газдата.
Јас имам купувано од Фиори, кога ми одговарала цената. Па сите бутици ги пумпаат цените, не гледам зошто Фиори е нешто посебно.

Прв пат слушам некој да одбере во кои бутици влага според стратегијата на газдата.
Јас имам купувано од Фиори, кога ми одговарала цената. Па сите бутици ги пумпаат цените, не гледам зошто Фиори е нешто посебно.

Затоа што не сакам да платам 500 денари за нешто што вреди 100, а притоа нема квалитет ни за 50 ;)
Плус самата продавница ми е непријатна, делува како нечист магацин.

Затоа што не сакам да платам 500 денари за нешто што вреди 100, а притоа нема квалитет ни за 50 ;)
Плус самата продавница ми е непријатна, делува како нечист магацин.

Ама сегде е така. Зар Гучи изработката на чантите го кошта 950 евра па он ги продава 1000? И не само Гучи, туку и нашиве бутици. Сигурно дека цената на купување и продавање не може да е иста.

ги читам коментариве и се смеам искрено .... за 50 евра може да се дотерам супер ,машко сум имам 23 години ... од Ченто си земав два пара патики она кога одиш накај Арачиново патот од продавницата,кај супермаркетот ... по 2х 600 денари .... маици 2х 300 денари истотака .... фармерки од Шутка 1 х фармерки од 800 денари .... и ајде сега .... цени ве молам :D ... Заеби Рамстор,Сити Мол и ГТЦ дами и господа .... :D еве ви и слики :D Прегледај го приврзокот 70749Прегледај го приврзокот 70750Прегледај го приврзокот 70751
Од вие ефтините патики нели ви мирисаат нозете? Јас кога бев помал ми купуваа вакви и по првото носење нозите корнеа. :icon_mrgr:

Од вие ефтините патики нели ви мирисаат нозете? Јас кога бев помал ми купуваа вакви и по првото носење нозите корнеа. :icon_mrgr:
нема врска :pos:
ако ги миеш нозете и ги мењаваш чорапите ,кожата од нозете нема да ти се усмрди ... ако оставиш , јеби га ... наебаго си на големо ...(y)

Ама интересни размислувања имаме машки и женски :D

Јас пак мислам дека за вас има топ облека, убави материјали, модели, бои, квалитет, интересни. Ова за женски шо е се е фушерија тешка, како за во циркус. Блузичка од 200 денари, таа неможеш ни 5 минути да ја носиш и недај боже да испотиш, кружници и дијаметри. Тоа штиклите и чевлите за 600 денари, нога ќе искривиш, исто како боса да шеташ се осеќаш на земја. Фармерките од 800 денари, еднаш да крениш нога и се скинале. Фушерај највисок степен, катастрофа избор.
па не кравај нозе :)
точно е има и за нас машките али не за ниска цена.
за вас женските е мн полесно :)
пример
штикли 600
хеланки 200
проѕирна кошула 800
и сте пички ипол!
а да се пицне некое машко за овие скромни пари, тешко :D

нема врска :pos:
ако ги миеш нозете и ги мењаваш чорапите ,кожата од нозете нема да ти се усмрди ... ако оставиш , јеби га ... наебаго си на големо ...(y)

А пример ако си на работа за 8 часа веќе нозете ќе ти бидат усмрдени.
Потоа џабе ќе се измиеш и сменеш чорапи кога утре пак мора да ги облечеш истите патики. А мирисот веќе е во нив. :D
Секакви начини имам пробано кога носев такви патики и ништо не помогна. Сега со овие поскапите сум раат. :cool:

Многу скапа облеката кај нас ... се насмеав во една продавница кога гледав на ланските обувки закачиле ливче во кое пишува НОВО. (ако не ги продадат и оваа година, пак следната ќе ги рекламираат како нешто ново)... баш ги чекав истите лани на попуст , ама немаше ... сигурно и оваа година нема да ги пуштат. (се додека не сменат боја)

Еднашка ги качуваат цените плафон , па после демек попуст. (и кој попуст , 20%)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom