Рамстор Гараж Сејл - Попусти до 85%

• Креатор на темата Креатор на темата FeliXxX
  • Време на започнување Време на започнување
ПА АКО ИМА ПОГОЛЕМ ИЗБОР И ПОНИСКИ ЦЕНИ, ЌЕ ИМА И ПОГОЛЕМА ПОБАРУВАЧКА!

Не може побарувачката од воздух да се формира, мора да има добра понуда.

Ама не ме разбираш не може да го продаде тоа што ќе го набави, женска купува за дечко и му вика ова ќе го носиш, и овај ако треба за пичица на Селечка горе ќе се качи не блуза да носи :icon_lol:.
--- надополнето: 23 август 2013 во 15:14 ---
Тој гардероба не купува.....

Не е тоа никаков попуст, тоа е реалната цена за која треба да се продаваат тие парчиња гардероба.

Иди кажи им дека цените им се надуени до небо.
Кога и да се врати некој од странство(другар, роднина не е битно) прв муабет што паѓа е дека за истите работи таму цените се двојно пониски, башка стандард имаат, башка знаеш дека се е оригинал.

То е :свиркам:

Ова се вика мижи асан да ти јадам слатките... Инаку ме фаќа нерва шо само за женштурија алишта се на попуст... А мислам дека само во Богданци има исто бутици за мажи и за жени, по еден. Во Битола е катастрофа, се на се 5 бутици има со машка облека, и миљарда за жени.

Абе за жени, дури и кога нема попуст, цените се гола вода... Буквално за 1000 денари може да се опремиш од глава до пети, па после со кусурот да одиш на филмче во киното. Во Групо Фиори се движат цени од 100 до 300 денари за маички, фустанчиња и тн, а во Тип-Тап ќе најдеш штикли за 200 денари. За тоа не ви ни треба попуст. Дај да видиме попуст на оригинали, на спортска опрема, на машка гардероба, на техника... :)

AМИН!!!

Иди кажи им дека цените им се надуени до небо.
Кога и да се врати некој од странство(другар, роднина не е битно) прв муабет што паѓа е дека за истите работи таму цените се двојно пониски, башка стандард имаат, башка знаеш дека се е оригинал.

То е :свиркам:
Во Верона во центарот еден дуксер што го купив и тоа за 7 евра беше (значи за Италија правиме муабет, лулка на модата :D ) , го видов во Рамстор после 3 години и тоа ставен на излог демек најнова мода, цена, 2400 :D:D :D:D:DDDD yеah right

Ама не ме разбираш не може да го продаде тоа што ќе го набави, женска купува за дечко и му вика ова ќе го носиш, и овај ако треба за пичица на Селечка горе ќе се качи не блуза да носи :icon_lol:.
--- надополнето: 23 август 2013 во 15:14 ---
Тој гардероба не купува.....

Нека го продава по „женска цена“, да видиш како ќе го продаде лесно...

Нека го продава по „женска цена“, да видиш како ќе го продаде лесно...

Има машка гардероба по женска цена и тоа македонски производ, не во Рамстор на друго место :icon_lol:. Па пак не оди продажбата како женските модели :icon_lol:.

Влегува девојка и вика леле што е убаво, леле мора да го имам, срцето ми остана, точно ми е (а не и е :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:) и ќе го купи.

Машко влегува вика нема број, а како за него моделот и убеди го дека не е така :icon_lol:.

Во Верона во центарот еден дуксер што го купив и тоа за 7 евра беше (значи за Италија правиме муабет, лулка на модата :D ) , го видов во Рамстор после 3 години и тоа ставен на излог демек најнова мода, цена, 2400 :D:D :D:D:DDDD yеah right

Па сега со евтиниве летови 50 евра ќе те фати до Италија да идеш на шопинг и назад.
Единствено проблем е што нема кај да преспиеш. :(

Bump! има нешто останато во Рамстор добра облека/обувки за машки ?

Не е тоа никаков попуст, тоа е реалната цена за која треба да се продаваат тие парчиња гардероба.

Не сфаќаш. Тука е попуст нешто да ти продадат по реална цена.

Какви попусти какви бакрачи , не се трошат производите по цена од 1500 ја кревет на 3000 и после ставет 60-70% попуст за 1200 да го продајт производот и нормално гледет луѓево 70% попуст ајде ефтино е .

сестрами си купи вчера два новчаника по 135 денари, предходно биле по 500 денари, така таа ми се пофали...

Јас од Милано си имав купено една интересна маичка (како оние на велосипедистите, малце подруга) за 5 евра, овде во СК ја видов пред 7-8 месеци за 1500 денари.

Јас од Милано си имав купено една интересна маичка (како оние на велосипедистите, малце подруга) за 5 евра, овде во СК ја видов пред 7-8 месеци за 1500 денари.
еве и јас со искуство. ........ патики за тенис, адидас, ...... не ми текнува моделот, од америка за 42долари. овде кога дојдоа 3 месеци покасно беа 8000 ден. или рекет за 89долари, овде е 150 евра. и зборам за профи производи. можда не овогодишни (најнов модел) ...... лански, али ........ али ...... разликата е преочигледна зошто би користел лански модел, нели?
еј сега ми текна, во минхен зипо упаљач е 15-19 евра, во америка 5-10 долари, а овде нема поефтин од 30 евра:tapp:

epa toj e toj mentalitet kaj narodot....slusnat popust i moraat da kupat...ko opsednati se tepaat,gazat iako cenata e spustena za 150 denari....isto bese so toaletnite od carefour isto e i tuka.....spomni popust i imas demonifikacija....mozes da gi vidis site grevovi vo lugeto vo tie momenti :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom