Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Не дека Словенија дава 100% и се гледа потценувачкиот пристап.
Ќе видиме, последните 15 минути ако немаме физички пад и грешки, ќе биде добро и релативно неизвесно.

Како и да е, досега, 40 минути добра играат децава.
Само професионализам а не пијанчење у кафана и имаат надеж дечкиве.

Талевски си има психолошки проблеми детето се гледа од авион. Дежурно дрво и за клуб и репка.

Како и да е, се гледа позитивен развоен тренд во споредба со пред 1 година.

Секогаш кога се крши резултат тие зицери промашуваат, коса ми се крева.

Повеќе зицери отколку голови .. страшно

Што да се каже, врти сучи тој е квалитетот...Словенците не се од вчера, имаат јаки и искусни играчи..

Словенија беа крш денеска, посериозна репрезентација со ваква игра ќе не згмечи. Не знам кај видовте добра игра, милион грешки направија и уште толку зицери промашија.

Се чуваат за Данска... Сами го изгубивме мечот многу грешки.

Не знам зошто толку Талески се плука или он е дежурен кривец?

Велковски изгуби едно 5 топки и плус глупи потези.
Талески една ако изгуби и престап што имаше.
Пешевски со години е пикер во репкава, ама не научи да шутира.

Браво дечки! Пораз од 2 разлика од Словенија воопшто не е лош резултат. Хендикеп плус беше што и Кире не играше и мислам дека веројатно би ги добиле денес да играше тој и ќе имавме поголема стабилност на таа десна страна. Не знам зошто разочарување. Цветан Кузманоски искина - браво дете! Томовски исто така одличен. Бековите горе долу солидни и се трудеа, правеа нешто. Одбраната не беше баш лоша. Очекувам да ја победиме Црна Гора, па се надевам тесно да загубиме од Данска и некако да завршиме 14-ти па да добиеме поволен тим за во бараж.
Ова е многу подобро отколку лани, па и подобро од прошлото ЕП кога имавме најлесна група.

Toa e toa. Neka bildaat iskustvo, i što pobrzo da iskopame mladi mudonji na desen i lev bek. Ako uspeeme, vo idnina ke imame nekoe uspešno golemo natprevaruvanje.

Словенија беа крш денеска, посериозна репрезентација со ваква игра ќе не згмечи. Не знам кај видовте добра игра, милион грешки направија и уште толку зицери промашија.
Odi gledaj go Patetiko ziti majka,uvek znaci uvek se gleda da se omalovazi nesto sto e dobro,ebem ti mentalitetot smrden.

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Со Талевски и Велковски до -2 со Словенија , not bad not terrible..
п.с. Ај за лев бек ќе имаме за 1-2 години место Тале, ама за десен освен натурализирање во блиска иднина мака ќе мачиме таму ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom