Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
МРТ и Арена Спорт.која програма го пренесува играта
Ќе тепаме утре?МРТ и Арена Спорт.
Истото и јас го помислив, ужасен е распоредот на натпревари или поточно саатниците, ова ЕП ми делува како најмалку организирано до сега, во секоја смисла на зборот.Распоредот на турнирот е баш очаен.
Утре во 20:30 чaсот пет натпревари се играат истовремено, а во сабота на пример играат четири групи а во недела две. За викенд можеле да стават натпревари и од 15ч, сега ќе можеме да гледаме само 2 од 8 натпревари.
Словенија - Данска, Шведска - Шпанија и Србија - Хрватска ќе се играат на ист ден во исто време...
Имавме порано и цела тема за типување (шампион бев едно првенство)Абе, нема заинтересирани некој да отвори тема за европсково?
Барем нека биде за нашава група и општо една тема за цело европско.
ПС. Кладилниците велат 1.07 коефициент за Словенија, 14.00 за нас.
Нели и во Египет беше играч - селектор?Многу ќе биде тешко денес со Словенија.
Мора да го дадат најдоброто од себе.
Победа денес ќе значи огромна шанса за премин во втората фаза, иако знаеме сите која е Словенија, спортски е да се надеваме и да посакуваме!
Ова е прв натпревар на Лазаров како селектор-играч на големите натпреварување.
Исто така најверојатно и последно големо првенство како играч на Лазаров. Така да играчите треба да имаат мотив плус и да остават срце на терен за Кире!
Среќно!![]()