Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Првпат и тоа чудо да го видам? Калински во неколку наврати да каже „Португалија заслужува среќа, заслужува да се радува на крај„ или „...не е потребен коментар...„ и да продолжи да навива за Португалија со факти дека „ништо не чини во организацијата на теренот!„...а во ниеден момент да не спомне дека „можеби нешто не чини на друго место во организацијата на ракометот„. Очигледно дека „некој„ добро си ја одработил задачата. Еееее момци, момци, пак вие лупајте си ја главата со Прес-ови и „кукања„.. Калински и МТВ ве решија во 5 минути. Сега се надевам дека ќе ви е појасно, правдина џабе барате!...Туку вака и јавно едно прашање до капитенот и најдобриот македонски спортист - Kiril Lazarov: „Мајсторе, знаејќи те каков патриот си, мислиш ли дека после се` сеуште треба да го губиш времето и сета твоја позитивната енергија за македонскиот репрезентативен ракометен дрес?„ (јас само искрено, како и во претходниот пост:)

Via фејсбукот на Филе.
Кај му текна сега и во ракомет да се меша :D

Имаме јака репрезентација, ако се лажеме... Со овој состав губиме во Португалија, ниедна победа од 4 утакмици во Португалија. :icon_lol: Ајде уште некоја година кога ќе се пензионираат Лазаров и Наумче, кога ќе имаме бековска линија на ниво на егзотичен Мадагаскар:icon_lol: тек тогаш ќе видиме колку ни го бида ракометот, ќе иаме пост од европски натпреварувања додека нареден пат не мине халеевата комета. :icon_lol:

Igraa najslabo do sega, treba da sednat i da se sredat!!
Sramota e da ima prvo tolku debeljuci u ekipa, znaci ne moze.. i da saka ne moze da fati topka, dzabe stoi na linija.
Ne smee tolku tehnicki greski da ima, ne znam kako e mozno ova, bolje pasiven da ti sudat otkolku da ja frlis vo aut (ko filip lazarov, koga komentatorite zakutea i bese onaka tisina 20-30 sekundi, mornicavo0
Inace so tehnickive i prethodno imavme problem, znaci ne se popravame..toa e osobina na tapa tim..isti greski celo vreme
Samo golmanot bese super, alal da mu e i na kraj cepelinot go fati.. Ne praat po tolku greski koga igraat za svoite klubovi, znaci reprezentacijata ima problem koj mora da go resi,
zaso igraat za drzava, ne igraat u naselba...a inace znam luge sto igraat u naselba i bolje igraat od ova.
Ozbilno ne sum videl TOLKU slaba reprezentacija, ni svajcarija ne igrase vaka so nas.

Bez dusa igraa ko slabokrvni sutiraa, nejkam da kazam ama ke kazam: dobro e sto e 7, zaso so ovaa igra se gubi po 15 razlika, ako se nafatat nekoi ekipi da ni pustat prv sostav, ke go jademe komplet.

Првпат и тоа чудо да го видам? Калински во неколку наврати да каже „Португалија заслужува среќа, заслужува да се радува на крај„ или „...не е потребен коментар...„ и да продолжи да навива за Португалија со факти дека „ништо не чини во организацијата на теренот!„...а во ниеден момент да не спомне дека „можеби нешто не чини на друго место во организацијата на ракометот„. Очигледно дека „некој„ добро си ја одработил задачата. Еееее момци, момци, пак вие лупајте си ја главата со Прес-ови и „кукања„.. Калински и МТВ ве решија во 5 минути. Сега се надевам дека ќе ви е појасно, правдина џабе барате!...Туку вака и јавно едно прашање до капитенот и најдобриот македонски спортист - Kiril Lazarov: „Мајсторе, знаејќи те каков патриот си, мислиш ли дека после се` сеуште треба да го губиш времето и сета твоја позитивната енергија за македонскиот репрезентативен ракометен дрес?„ (јас само искрено, како и во претходниот пост:)

Via фејсбукот на Филе.
Кај му текна сега и во ракомет да се меша :D

Па да, заслужи да се радува Португалија, затоа што играа подобро од нас.
И да, општо целиот натпревар не заслужи коментар.
И не гледам што има погрешно во коментарот “Ништо не чини во организацијата на теренот“, кога тоа е чиста вистина.
“Некој добро си ја одработил задачата“? Па да, Португалија одлично си ја одработи задачата, за разлика од нас, кога не можевме две топки да поврземе.

Не знам што му е муабетот на Филе, изгледа гледал некоја друга утакмица.
Се е тоа во ред, знаеме дека во РФМ има многу проблеми, ама ај да не се лажеме, денес освен Митревски и за мене и Манасков, друг не заслужи да биде пофален.

Глупи муабети, тоа што имаат проблем со РФМ, не значи дека не ослепи сите нас пред телевизор и дека нема да забележиме како играат. Ако за Филе ова беше добра утакмица и ако Филе мисли дека коментаторот претерал со коментарите, ондак ова му било прва гледана ракометна утакмица во животот. Коментаторот не беше строг со коментарите, дури беше благ во споредба со тоа што претпоставувам сите дома зборевме.

дрвца... на чело со дрвцето Шундо.. кој qr фактор се бре Мите Стоилов вечниот талент на македонскиот ракомет и Златко Мојсоски.. тој Мите Стоилов читам по весници го нарекуваат експерт за одбрана македонскиот Дидие Динар wtf?? рибата смрди од главата ама се чисти од опашката и лека полека до главата ќе се дојде... ах..

Со Ангеловски,Фиќо Лазаров и Престапот во репрезентација што друго да се очекува, а и технички грешки еден куп како почетници.

Овој резултат воопшто не е случаен, таква мизерна игра и никаква ангажираност не заслужува ништо освен дебакл. Сите мизерни а посебно Лазаров , чоече не се научи да играш одбрана труп еден , а за напад се на сила и од неизградени ситуации. Козла со кој памет го зема во тим???? Каков тренер таква репрезентација. Најлошото е што во оваа група може да одлучува гол разлика. засега имаме 5+ со Швајцарија и -6 со Португалија. Со Швајцарија ќе изгубиме на гости 100%, баш би сакал да се избрукаат .

Филип Лазаров,колку што брат ти знае да игра ракомет,толку ти не знаеш.
(y)
Немој така,Коњаникот Сабја само да не те чуе,според него моментално немаме подобар лев бек од Фичо.

Па да, заслужи да се радува Португалија, затоа што играа подобро од нас.
И да, општо целиот натпревар не заслужи коментар.
И не гледам што има погрешно во коментарот “Ништо не чини во организацијата на теренот“, кога тоа е чиста вистина.
“Некој добро си ја одработил задачата“? Па да, Португалија одлично си ја одработи задачата, за разлика од нас, кога не можевме две топки да поврземе.

Не знам што му е муабетот на Филе, изгледа гледал некоја друга утакмица.
Се е тоа во ред, знаеме дека во РФМ има многу проблеми, ама ај да не се лажеме, денес освен Митревски и за мене и Манасков, друг не заслужи да биде пофален.

Глупи муабети, тоа што имаат проблем со РФМ, не значи дека не ослепи сите нас пред телевизор и дека нема да забележиме како играат. Ако за Филе ова беше добра утакмица и ако Филе мисли дека коментаторот претерал со коментарите, ондак ова му било прва гледана ракометна утакмица во животот. Коментаторот не беше строг со коментарите, дури беше благ во споредба со тоа што претпоставувам сите дома зборевме.

File misli ova Braselona igra. Nek si glea fuzzbaljot.
Greota bevme. So poedini problesoci, vaka i Svicerland ke ne raznese ko dete zvecka. Dane zboram Spanija.
A RFM, Shundo (dundo) i site okolu smrdat do tuka od Portugalijana zasmrde.

Немој така,Коњаникот Сабја само да не те чуе,според него моментално немаме подобар лев бек од Фичо.
Незаменлив е Ф. Лазаров......реално кој друг може да направи толку грешки на едвај изиграна 1/3 од натпреварот.

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom