Кој срам го изедовме, па бар да не изгубеа толку, сега ќе треба да бркаме победа од 7-8 гола во Скопје

Митревски беше одличен, да не беше он резултатот ќе беше сигурно +15 за Португалците.
Од кај да почнам, може само Манасков да добие преодна оценка. Мада и он се посра два пати, а и во одбрана беше хаварија...
Според мене Столе најслаб поединец. Одма да ја заборави партијава, мислам дека полошо не изиграл НИКОГАШ.
Ниту еднаш не ја фати топката, едно десетина додавања му избегаа од рака

Ниту успеваше да направи простор ниту ништо...
Требаше да влзе малку Димовски незнам што чекаше Шундо

Филип Лазаров одново слабо... Даде гол и толку. Три додавања во празно...
Ми се допадна како почна, три пати се крена на шут, после го извадија, па на крај и он само се вклопи во црнилото.
Кире просечен, ништо посебно... Слабо во одбрана како и сите останати. Ја поеба акцијата кога место да отидеме на -1 со играч повеќе, он како по навика шутна пред време и они отидоа на +3...
Миркуловски имаше свои моменти. Играше сам, но после и он го расипа впечатокот. Изгуби сигурно едно 5 топки

Додуша и немаше кај да додаде...
Темелков исто како и Столе, најслаба утакмица во животот.
Бранче просечно во граници на неговите можности.
Одбраната беше очај. Јоноски според мене најслаб во одбрана, мада и Марковски, Мите Стоилов и останативе што ги спомнав горе не заостануваа...
Не изрепетаа во буквална смисла на зборот.
И тоа колку топки фати Митревски, колку зицери, да не ги фатеше резултатот ќе личеше како со Гренланд да играле Португалциве...
Борко сине што ти стана

Мизерија... Ниту една одбрана за 10-тина минути, па ова слепецов гледа не му оди и пак го држи на паркет...
Нека не ми плачат за пари, да имавме некој асален новинар да ги подбере, па сите заврзлами да се решат, ама џабе кога сите знаеме дека никаква промена нема да има...