Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
хаха,леле што ни направија:pos::pos:
ама ако,цела утакмица беа боље од нас,бар да не тепаа 10 разлика:D

Што е најтрагично сега ќе следуваат оправданија......баш ме занима што ќе смислат ѕвездиве и покер фејсот.
Па салата нели ја виде каква беше.Црна со розе.Кај се ставало таков под бре? :icon_lol:

Златко "Престап" Мојсовски ако на брат ти му одело добро ракометот не значи дека и на тебе ќе ти оди, дај земи откажи се сам и одстапи место на некој кој заслужува да игра не се брукај а и ние нема да плукаме по тебе. :facepalm:

Македонија не би била Македонија, ако си ги реши работите на време, во последен момент треба да бркаме гол разлика, да кинеме нерви и да се надеваме.
Не беа тие добри, колку што нашиве беа очајно лоши.
Важно Злате се прошета до Португалија, им направи ПРЕСТАП :свиркам:

Сега ќе излезе Кире со коментар дека е капитен на незадоволни играчи, кои не се во состојба да го дадат својот максимум затоа што не им се исплатени парите:свиркам:

Кој срам го изедовме, па бар да не изгубеа толку, сега ќе треба да бркаме победа од 7-8 гола во Скопје :tapp:
Митревски беше одличен, да не беше он резултатот ќе беше сигурно +15 за Португалците.
Од кај да почнам, може само Манасков да добие преодна оценка. Мада и он се посра два пати, а и во одбрана беше хаварија...
Според мене Столе најслаб поединец. Одма да ја заборави партијава, мислам дека полошо не изиграл НИКОГАШ.
Ниту еднаш не ја фати топката, едно десетина додавања му избегаа од рака :tapp:
Ниту успеваше да направи простор ниту ништо...
Требаше да влзе малку Димовски незнам што чекаше Шундо :tapp:
Филип Лазаров одново слабо... Даде гол и толку. Три додавања во празно...
Ми се допадна како почна, три пати се крена на шут, после го извадија, па на крај и он само се вклопи во црнилото.
Кире просечен, ништо посебно... Слабо во одбрана како и сите останати. Ја поеба акцијата кога место да отидеме на -1 со играч повеќе, он како по навика шутна пред време и они отидоа на +3...
Миркуловски имаше свои моменти. Играше сам, но после и он го расипа впечатокот. Изгуби сигурно едно 5 топки o_O
Додуша и немаше кај да додаде...
Темелков исто како и Столе, најслаба утакмица во животот.
Бранче просечно во граници на неговите можности.
Одбраната беше очај. Јоноски според мене најслаб во одбрана, мада и Марковски, Мите Стоилов и останативе што ги спомнав горе не заостануваа...
Не изрепетаа во буквална смисла на зборот.
И тоа колку топки фати Митревски, колку зицери, да не ги фатеше резултатот ќе личеше како со Гренланд да играле Португалциве...
Борко сине што ти стана :facepalm: Мизерија... Ниту една одбрана за 10-тина минути, па ова слепецов гледа не му оди и пак го држи на паркет...

Нека не ми плачат за пари, да имавме некој асален новинар да ги подбере, па сите заврзлами да се решат, ама џабе кога сите знаеме дека никаква промена нема да има...

Јас мислам дека целиот проблем настана во првото полувреме,зошто противничкиот гол беше крив.Како што можеше да се види во вториот дел играта многу се подобри кога Португалците требаа да напаѓаат на истиот.Но сепак притисокот од негативниот резултат од провото полувреме си го направи своето и иако на неколку наврати се доближувавме на -1 сепак не успеавме да направиме комплетен пресврт.

А сега ај да ги бараат тие курвите фудбалерите што ги збореа,слушнав единот нема да можел да ја заборави до крај на живот една од нив од што била "егзотична" .

.

Дај бе Лино,Вујо кој било само нека не е тренер Шундо веќе,на овие играчи треба да им се вреска вреска вреска,во лице да им влезеш и да ги замаваш,ко Лино на Гоце и на Наумче што им прави.

Ова бре аматери нема вака да изиграат.
--- надополнето: 4 ноември 2012 во 19:41 ---
Македонија изгуби, Пелистер изгуби, утре колоквиум. Шо ќар имам јас од денов?
Оди шлакни го еднаш брат,колку толку ќе направиш нешто корисно. :icon_lol:

Во секоја нормална репрезентација и федерација после вакво нешто, селекторот си дава оставка, ако не..тогаш друг му ја дава. Видете ги екипите со кои се “носевме“ на ЕП и СП...Русија, Полска, Шведска, Србија...си газат дома гости :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom