Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Добар натпревар, добар! Слободно можам да кажам дури подобар од минатиот пат! :)

Играчите што дебитираа минатиот пат се гледа дека стекнале малку искуство, па почнаа да даваат и голови.
Гоце-Трнот имаше помалку престапи и даде (ми се чини 2 гола) :)
Најдобар дебитант беше Doggy (Чајна) и од лево крило збрца исто така две голчиња.
Метла мислам дека имаше највеќе асистенции и неколку голови :)
Мене ми се напраи меракот и дадов гол со пируета :pos:

За тие што не знаат и не слушнаа во сала - следната недела не играме поради настапот на Металург.
Закажавме за неделата после тоа, односно за 25-ти во истиот термин! :)

Не се брзајте за купување лепак, следниот пат ќе донесе Метла... Па од парите што ќе ги собереме тогаш ќе купиме асален лепак (а не од тој „машинскиот“ на Симон :pos:)

Ко за првпат интерсно ми беше. Се надевам дека нареден пат ке играм подобро. :)

Ко за првпат интерсно ми беше. Се надевам дека нареден пат ке играм подобро. :)
Добар беше, јас не забележав ништо поразлично играње од останатите :)
Следниот пат уште подобро!

За тие што не знаат и не слушнаа во сала - следната недела не играме поради настапот на Металург.
Металург те земаа бе ? :confused: :pos:
Стварно добра утакмица, ја неочекувано застанав на гол ( затоа и по кратки бев:icon_mrgr: ) по пауза од 1 година, може и поише.... Нема да коментирам како бранев, али очекуем следен пат многу бољи да бидам :свиркам:

Се чекаат фотки само :)

Металург те земаа бе ? :confused: :pos:
Стварно добра утакмица, ја неочекувано застанав на гол ( затоа и по кратки бев:icon_mrgr: ) по пауза од 1 година, може и поише.... Нема да коментирам како бранев, али очекуем следен пат многу бољи да бидам :свиркам:

Се чекаат фотки само :)
Добар беше.......само да не го примеше тоа од гол на гол....... :D Не се важеше,не беше регуларно али ипак.....
Иначе стварно како лета време у пм........година и више можда пројде од последен пак кога игравме.Јако беше кога ги згазивме тие од САБА......1 гол прими тогаш само,така ? :D

Иначе дали само ја денеска бев потапа од минатиот пат ? :icon_mrgr:

Добар беше.......само да не го примеше тоа од гол на гол....... :D Не се важеше,не беше регуларно али ипак.....
Иначе стварно како лета време у пм........година и више можда пројде од последен пак кога игравме.Јако беше кога ги згазивме тие од САБА......1 гол прими тогаш само,така ? :D

Иначе дали само ја денеска бев потапа од минатиот пат ? :icon_mrgr:
Дефинитивно, од 10 шута 11 ги промаши. Али затоа после се истакна како судија :pos: :pos:

Дефинитивно, од 10 шута 11 ги промаши. Али затоа после се истакна како судија :pos: :pos:
Ма и ко судија не се истакна баш... Ќе се задавеше со свирчето на неколку пати :pos:

Закажавме за неделата после тоа, односно за 25-ти во истиот термин! :)

Криво ми е што не дојдов ама тоа е јебига, кога имаш педерчиња од колеги. Него ако не е во недела за во сабота на друга локација негде да закажеме или?

Ејјј не сери..... 2 шибнав од 4 шута бе :D И тој едниот од одбиена што наводно влегла пред тоа......али ај не се брои тоа.....со тоа 3 гола имав.Али и 2 зицера јако ми ги фати......

Иначе ептен сум гадлив........ не ми се свиреше ич со тоа свирчето.Башка што си лутав некаде у главата и не пратев толку што се дешава :D

Пазете се вардете се. Утре се надевам дека на работа нема да ме масираат премногу со глупости и ќе стигнам да ги средам фотографиите.
Нема многу, ама има неколку интересни :)
И да упатам апел до навивачките што се пишманија, да не прават така во иднина. Јас не најавив но донесов навивачка, а вие се најавивте но не дојдовте :/

брао дечки, баш ми се свиѓа што паднал јак ракомет :) а исто и никој не дискутира за резултатот тоа е моментот :) значи глеаме на спортската страна, бито е да се спортува нели

Еве стигнаа фотографиите :)
Малку се, и не се нешто нај-нај, ама за убави фотографии треба убава опрема и да не играм, само да фотографирам. Како и да е, следат фотки:
rakomet_kajgana_7117.jpg

Чекаме фудбалерите да си отидат од терен.

rakomet_kajgana_7121.jpg

rakomet_kajgana_7134.jpg

Следи првиот гол на Чајна :)
rakomet_kajgana_7137.jpg

rakomet_kajgana_7138.jpg

rakomet_kajgana_7139.jpg

rakomet_kajgana_7140.jpg

rakomet_kajgana_7141.jpg

rakomet_kajgana_7142.jpg

rakomet_kajgana_7143.jpg

rakomet_kajgana_7144.jpg

И понатаму
rakomet_kajgana_7147.jpg

rakomet_kajgana_7163.jpg

rakomet_kajgana_7169.jpg

Малку невообичаен начин на прославување на даден гол :)
rakomet_kajgana_7202.jpg

Хехе ... опасни слики момци наредната очекуваме подобри ... гледам дека и јас сум улетал со слика од крило по некоја случајност изгледам како Стевче Алушевски :D

да ти ебам моето играње денеска за факс, да знаев дека така ќе испадне ич не размислував за вчерашното доаѓање (ќе сум се чувал за утре) - така размислував затоа откажав...

две полувремиња по 10 минути...за греота, детска градинка...ние праиме 10000 пати боље утакмици, судиите се истите (мајнов и метла) :)

и да, изгубивме 2 разлика
ФИНКИ (факултет за инфорамтика) 10 - 12 ФФК (факултет за физичка култура)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom