Ракометари Кајганџии! [пријавување во тек]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Top e decki..bas ubavo se zabavuvame.. Slikite se top!!

ФИНКИ (факултет за инфорамтика) 10 - 12 ФФК (факултет за физичка култура)
Де бе, шо резултат ќе беше ова? На фудбал даваме повеќе голови :pos:

да ти ебам моето играње денеска за факс, да знаев дека така ќе испадне ич не размислував за вчерашното доаѓање (ќе сум се чувал за утре) - така размислував затоа откажав...

две полувремиња по 10 минути...за греота, детска градинка...ние праиме 10000 пати боље утакмици, судиите се истите (мајнов и метла) :)

и да, изгубивме 2 разлика
ФИНКИ (факултет за инфорамтика) 10 - 12 ФФК (факултет за физичка култура)
А да не правиме муабет дека ве украдоа на семафор со 2 гола, а тоа со времето не знам што беше :)

А да не правиме муабет дека ве украдоа на семафор со 2 гола, а тоа со времето не знам што беше :)

тоа башка, па ќе беше брука, единствениот асистент по ракомет у државава, да изгуби од анонимуси како нас,

се деси следново(го иаме натпреварот снимен со камера колега снимаше): на резултат од 6-5 за нас, нареден гол за нас, го пишаа кај нив, место 7-5, испадна 6-6. тоа се аутоматски 2 гола.... и на семафор има уште 15 секунди, праиме напад, и остануваат уште 3 секунди, нерезонски шут мислиш крај е...епа не, имало уште 2 минути хаха.

тоа господинот Металари е надлежен ај сеа да не му рушиме рејтинг вака јавно :р
--- надополнето: 13 март 2012 во 02:20 ---
Се играло цврста одбрана :)
знам пошо Машински - ФДУ заврши 6-4 :)

тие ФДУ(факултет за драмски уметности) ли биле бе? јас мислев теолошки...све со бради до колена :)

тоа башка, па ќе беше брука, единствениот асистент по ракомет у државава, да изгуби од анонимуси како нас,

се деси следново(го иаме натпреварот снимен со камера колега снимаше): на резултат од 6-5 за нас, нареден гол за нас, го пишаа кај нив, место 7-5, испадна 6-6. тоа се аутоматски 2 гола.... и на семафор има уште 15 секунди, праиме напад, и остануваат уште 3 секунди, нерезонски шут мислиш крај е...епа не, имало уште 2 минути хаха.

тоа господинот Металари е надлежен ај сеа да не му рушиме рејтинг вака јавно :р
--- надополнето: 13 март 2012 во 02:20 ---

тие ФДУ(факултет за драмски уметности) ли биле бе? јас мислев теолошки...све со бради до колена :)

Zalete se vo UKIM, se igra spored nivni propozicii.. Jas kako sudija ne sum nadlezen za zapisnicka masa. UKIM e odgovoren za organizacija na natprevarite.

^ уживај бе па ти се зезам...побитна ми е кајгана лигата него тие глупостите :)

Веќе е четврток, а не гледам никој да пише... Очигледно не и оваа недела :)

Site znaat deka treba da dojdat u nedela! Vajda igrame...

Ајде нека се изјаснат сите, да напраиме список...

Јас сум за у недела.И ја некако го очекував ова ко веќе договорено да е за следнава недела.

мене ми е колоквиумска, иам ептен за учење, ако доаѓам ќе се пишам додатно, сеа за сеа не сметајте на мене

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom