Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аххх ракијаа...
мојата најверна девојка...![]()
у еден ден имам испиено литро ипол ракија и има клип 20 минути трае жто глупости правам....е сабајлето господ ми помогна да станам од кревет.....и сум рекол више ракија повеќе од 200-300 мл не конзумирам !!
Ма нема проблем за пиење ракија туј сам...Ај ќе пиеме "Р", таман да се очукаш и да се отвориш, па да кажеш некоја фора (hints & tips) околу шмекање и слично ова она![]()

Молам?Од ракија се претрпува најлошиот мамурлак и неиздржлива главоболка, ама кој мисли на утрето, никој.
, и веселбата заврши околу 3 по полноќ, а јас станав сабајлето во 7 за на работа. Кога си легнав, незнаев кај сум легнал. Кога станав, ми беше исто како да не сум ставил ни капка алкохол во мене, и да сум спиел нормални 8 саати. СВЕЖ
Уште се чудам како беше возможно...Ама бев просведочен низ целиот „процес“ па и други ми се чудеа 
Ти кога ќе испиеш литро ипол ракија во „еден ден“, јас ќе си го видам тилот со голо око.у еден ден имам испиено литро ипол ракија и има клип 20 минути трае жто глупости правам....е сабајлето господ ми помогна да станам од кревет.....и сум рекол више ракија повеќе од 200-300 мл не конзумирам !!
Многу лажговци на темава бе...Ракија + Шопска ммммммм лизга лизга шо иам една 25 годишна зејтин зејтин мхмхмхм :kesa:
lol е што се прави ако не се пие? не ми кажувај барем мене за ракија знам многу многу повеќе од тебе сакав да кажам зејтин е кога е изладена убаво во длабоко тогаш станува "зејтин" не во буквална смисла а ако мислиш дека нема 25 годишна бујрум накај Кавадарци ке видиш и постара ракија не 25 годишна :smir:Водза, 25годишна ракија може да е се`, само зејтин не. како човек од Кавадарци може имаш многу ракија, ама не ќе да си ја пробал таа 25годишната...тоа не се пие.