Ај ќе пиеме "Р", таман да се очукаш и да се отвориш, па да кажеш некоја фора (hints & tips) околу шмекање и слично ова онааххх ракијаа...
мојата најверна девојка...
исто и јас, само јас 1литар испив тиквешка и после 2 дена немав апетит, 1 бокал доволно еу еден ден имам испиено литро ипол ракија и има клип 20 минути трае жто глупости правам....е сабајлето господ ми помогна да станам од кревет.....и сум рекол више ракија повеќе од 200-300 мл не конзумирам !!
Ма нема проблем за пиење ракија туј сам...Ај ќе пиеме "Р", таман да се очукаш и да се отвориш, па да кажеш некоја фора (hints & tips) околу шмекање и слично ова она
Молам?Од ракија се претрпува најлошиот мамурлак и неиздржлива главоболка, ама кој мисли на утрето, никој.
Ти кога ќе испиеш литро ипол ракија во „еден ден“, јас ќе си го видам тилот со голо око.у еден ден имам испиено литро ипол ракија и има клип 20 минути трае жто глупости правам....е сабајлето господ ми помогна да станам од кревет.....и сум рекол више ракија повеќе од 200-300 мл не конзумирам !!
Многу лажговци на темава бе...Ракија + Шопска ммммммм лизга лизга шо иам една 25 годишна зејтин зејтин мхмхмхм :kesa:
lol е што се прави ако не се пие? не ми кажувај барем мене за ракија знам многу многу повеќе од тебе сакав да кажам зејтин е кога е изладена убаво во длабоко тогаш станува "зејтин" не во буквална смисла а ако мислиш дека нема 25 годишна бујрум накај Кавадарци ке видиш и постара ракија не 25 годишна :smir:Водза, 25годишна ракија може да е се`, само зејтин не. како човек од Кавадарци може имаш многу ракија, ама не ќе да си ја пробал таа 25годишната...тоа не се пие.
ние имаме лозје и татко ми секоја година прави ракија а не пие