Рај за олдтајмери?

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Леле какво загадување на околината!!
Срамора е ова за една Франција!!!!

Леле какво загадување на околината!!
Срамора е ова за една Франција!!!!

Уште да беше во Франција ќе беше се во ред... :tapp:

Аии што е со коливе бе :) Посебно со BMW-то M6ката.. да сум градоначалник праќам еден пајак да ги собере и после стануваат сопственост на општината и си ги возам :)

Шо вика Струмикс, единствената кола на која не и треба заштита од сите овие, и нашле баш Делореанот да го фарбаат.....

Аии што е со коливе бе :) Посебно со BMW-то M6ката.. да сум градоначалник праќам еден пајак да ги собере и после стануваат сопственост на општината и си ги возам :)

па си имаат они такви бе... тоа ке му дојде како кај нас да пратиш некој да дига застави и лади... дуаби е тоа иначе, нај слаба кола е голф 6...:vozbud:

И тоа што викаш.. море кај нас ќе се истепаат за некоја лада или застава не ја возат 20 години ама не ја даваат за жива глава

Не знаев каде да ја ставам сликава на подфорумов

Delahaye-135_mp386_pic_43944.jpg

Автомобилите ги гледам само како средство да се стигне од точка А до точка Б, but this one makes one eyes happy. Delahaye 135, Франција, од пред ратот...:cuc:

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ ДОБАР МАЈСТОР ЗА ДА СРЕДИ СТАР ОЛД ТАЈМЕР???

на линков... не се баш олдтајмери, ама како изгледа натака тргнале...
http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=21803&Itemid=66

ах да ми се само 3 од тие заборавените... знам точно кои 3 да ги земам...
Не се заборавени колите, туку кај нив често има песочни бури. Ја оставаш колата 1 недела и е доволно да изгледа како овие погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom