Rаgе cоmicѕ & memes

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
290010_700b.jpg

Ќе ве молам да ме просветлите - имаше една слика направена од наш форумџија, беше нешо као: listening to song kako kuceto moe
realising that it is about a dick

childhood ruined :OOOOOOO

Се утепав од барање и никако да ја најдам :/

Абре што било :pos: Па ниедна од горните карти ја нема доле :)

И мене ми требаше некое време да укапирам :)

Прееска се напнав, 100 пати пробав и нонстоп точно беше o_O

Па нормално тачно ќе биде коа горните и долните карти си немаат везе едни со други... И 1000 пати да пробаш точно ќе биде.. Али јака фора, како и да е. :D

Едит: Џену веќе пишала пред мене :(

Глупо е на слика, нормално дека по краток период ќе сфатиш што е работата скролајќи горе-доле, поодамна финтава беше со слајдови и читачот на мисли беше Коперфилд, понеприметно е. Сепак мора да се признае дека е mindfuck од прв пат.
rage-comics-tea-gusta.jpg

Јас па од прва си ја замислив 8ката локум, и одам долу и баш на тоа место нема карта, и си викам WTF.
Си направив Ultimate Mindfuck.:D
@Oldschool, ама ТЕБЕ не ти се интересни, на многумина им се. Прескокнувајте ги тие што не ви се интересни и готово, не е филозофија тоа.
Или поназад некој имаше пишано, готово ми ја заебавте темата. Ако од таму не знам колку стотини мислења 3-4 не ти се по кејф и одма плачките.
Кулирајте ебаго, ова е една од најзабавните теми на форумов.

Ќе ве молам да ме просветлите - имаше една слика направена од наш форумџија, беше нешо као: listening to song kako kuceto moe

iksonamzuk ја направи мислам дека негово дело беше :)

Еве ја ..

novposter.jpg

^ Хахахахахахахахахахаахха како се смеам лелелеле :)))))))))
Баш на еден другар сакав да му го покажам постерот, еве сега го најдов! CHILDHOOD COMPLETE! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom