Radiohead

Walk down the staircase,
magnetic pull.
Back to the other place,
where I cannot go.

Send in the chopper,
steal you away.

My pot is full,
let me take control.

Let me take control.

My pot is full,
of secrets to be told,
secrets to be told.

I have always,
and I always will.

My pot is full,
let me take control.

Let me take control.

My pot is full,
of secrets to be told,
secrets to be told.

:cool:

Дури патував 8 часа до саканата дестинација на одмор, онака ноќна вожња, морам да го споменам најмоментот од целото искуство на слушалки и џарење преку реизот во црнила од ноќта, со по некоја некоја залутана кола чат пат која пробуваше да ја заеби за момент темнината со своите ламби, али безуспешно. Рокнав да пушта тоа плеерот рандом песни, од Флојд, Поркјупајн, Дивижн, абе не знам си шо, али како влезе песнава у пичку матер. Онака само морници џврццццццц и во еден моментз заборавив дека патувам со реиз, помислив дека патувам во некој вселенски брод со слоумоушн брзина, која е стокмена само за да ми го продолжи уживањето во убавините и оргазмите кои ги доживував во ушите. И си велам, ќе се исповедам обавезно кога ќе се вратам, и знам дека само дечките од РХ темата кои ја сфатиле и попримиле природно убавината на најсилниов бенд на планетата ќе ме разберат, а другите ќе добијаат на одбивност (ако прочитаат). Се разбираме народе, така, да :) ?

Еве ја песната која ја дробам кроз реченици претходно.

Е ичера наечер шалтајки ги програми налете на некој концерт, голема бина, Крафтферк позадина сфетлечки ефекти, глеам певач од Рејдиохед, идеше една чудна трака. И после тој глеам пишуе Atoms for peace life from Eggsit hahha Викам што е работа, тј е певач, тај е тај група, џанкери стари изнаиздрогирани скроз : D

Ke ми каже ли некој што е финта сс два никнејма за едну групу? Не сам мноо лајкер на овуј групу, а имаф добар штимунг, не да не : D

Eдит. Погоре сам пишаја идеше една чудна трака : D A која од њима не е чудна еј?

Е ичера наечер шалтајки ги програми налете на некој концерт, голема бина, Крафтферк позадина сфетлечки ефекти, глеам певач од Рејдиохед, идеше една чудна трака. И после тој глеам пишуе Atoms for peace life from Eggsit hahha Викам што е работа, тј е певач, тај е тај група, џанкери стари изнаиздрогирани скроз : D

Ke ми каже ли некој што е финта сс два никнејма за едну групу? Не сам мноо лајкер на овуј групу, а имаф добар штимунг, не да не : D

Eдит. Погоре сам пишаја идеше една чудна трака : D A која од њима не е чудна еј?
То е башка чудо со башка екипа, само Том Јорк е Редиохедовски член таму :D
Еве директ од википедија да не се мачам

Atoms For Peace is an experimental rock and electronicsupergroup formed in late 2009 in Los Angeles, California. The group consists of Radiohead lead singer Thom Yorke (vocals, guitar, and piano), Red Hot Chili Peppers bassistFlea, longtime Radiohead producer Nigel Godrich (keyboards, synthesisers, guitars), Joey Waronker of Beck andR.E.M. (drums) and Brazilian instrumentalist Mauro Refosco (percussion) of Forro in the Dark.

Зошто никој не ми го одобрува барањето да влезам во фб групана Radiohead Macedonia ? :(

На андреј чинам беше :D Искарајте го јавно да му дојди умот. Или на Плух да не беше бе, појма немам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom