Radiohead

Енџру со такви песни ми створи одбивност кон бендов :D
Мора да нурнеш длабоко, да копаш низ емоциите, да плачеш ко дете, да леташ со брод во друга галаксија, да скокнеш од зграда, да шеташ сам низ ладна шума, да имаш секс со Ен Хатавеј... ако го преживееш сето тоа, наш си. Тоа сака Енџру да ти каже, ама кој да го разбере :)

Значи Енџру сака да се самоубијам :eek::eek::eek:
Не си ми веќе брат! :P

Јас дојдов тука демек за музика да дискутирам, но наидов на сосема спротивни вкусови :(
Ќе си продолжам јас со моите теми во кои пишуваат двајца без тројца, од кои едниот постира слики од мажи, а другиот е Зони со неговиот одличен вкус за музика.

За вакви ведри и весели ликови (а ла Раде Рогожаров) како мене не се Редиохед
...и не ве бојкотирам веќе :D

Значи Енџру сака да се самоубијам :eek::eek::eek:
Не си ми веќе брат! :P

Јас дојдов тука демек за музика да дискутирам, но наидов на сосема спротивни вкусови :(
Ќе си продолжам јас со моите теми во кои пишуваат двајца без тројца, од кои едниот постира слики од мажи, а другиот е Зони со неговиот одличен вкус за музика.

За вакви ведри и весели ликови (а ла Раде Рогожаров) како мене не се Редиохед
...и не ве бојкотирам веќе :D

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Не сте гостопримливи ич (n) Гледате после коментарон кој ги трогна, тој со внуците, лујџево сменија мислење, вие одма бариери му наакавте :D

Инаку еве една весела.

Има едно нешто ногу јако и интересно. Станавме култен фан клуб на форумов. Демек ги префорсираме. Колку шо ние ги форсираме они(гомнојадци/тролови/луѓе шо не знаат ништо за рх/луѓе кои сакаат лајкови/луѓе кои не ги можат рх/луѓе кои не не можат нас) толку повеќе они нас не форсираат. НЕ СМЕ ВИ НА ВРАТА ДОЈДЕЛЕ КАКО ЈЕХОВИНИ ПА ДА РЕАГИРАТЕ ТАКА БЕ АМН!

Озбилно, Рејдиохед, надвор од темава, дупло повеќе е спомнат од нефанови отколку фанови. You made us mainstream. :place: You suck young blood!

@DaniBMW тие се правите емоции, темните и тажните. Се друго е фарса и е лејм. #emo :D

Има едно нешто ногу јако и интересно. Станавме култен фан клуб на форумов. Демек ги префорсираме. Колку шо ние ги форсираме они(гомнојадци/тролови/луѓе шо не знаат ништо за рх/луѓе кои сакаат лајкови/луѓе кои не ги можат рх/луѓе кои не не можат нас) толку повеќе они нас не форсираат. НЕ СМЕ ВИ НА ВРАТА ДОЈДЕЛЕ КАКО ЈЕХОВИНИ ПА ДА РЕАГИРАТЕ ТАКА БЕ АМН!

Озбилно, Рејдиохед, надвор од темава, дупло повеќе е спомнат од нефанови отколку фанови. You made us mainstream. :place: You suck young blood!

@DaniBMW тие се правите емоции, темните и тажните. Се друго е фарса и е лејм. #emo :D

Те молам не ме означувај веќе.
Ја сам увреѓен и изненаѓен са твоје понашање (n)

сеа @DaniBMW си мисле...

Ти реков нешто...
Ајде, ете ти лајк (знам дека се водиш по туторијалот на Форест)

Песна по песна цела дискографија ќе им ја преслушам вака :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom