Radiohead

Форест, сакав да те прашам: да не бев јас, каде ќе се собираа овие да дискутираат за Radiohead? :X3:

Јас че отворев тема посекако :D

АМа немаше да го има шмекот ко твојава, то е фактот. Тебе ти тргнуваат темиве, мене појок :P

БЛАГОДАРИМЕ ИНТЕРИСТА!!!

Јас че отворев тема посекако :D

АМа немаше да го има шмекот ко твојава, то е фактот. Тебе ти тргнуваат темиве, мене појок :P

БЛАГОДАРИМЕ ИНТЕРИСТА!!!

:cautious:

му тргнуваат?????
3 години седеше на 4 страни.
идивидизбори кој е виновен. :rolleyes:

http://forum.kajgana.com/threads/radiohead.45132/page-6

Со мене темата доби на тежина, на килажа.

Глејте и пукнете.

1474749_707985502552580_573474228_n.jpg

Форест, сакав да те прашам: да не бев јас, каде ќе се собираа овие да дискутираат за Radiohead? :X3:

Да не беше ти да им отвориш тема, познавајќи им го менталниот склоп на рејдиохедонистиве твои (ко усисаваат по дома, мислат дека возат формула 1) и таа пасивна агресија која ја поседуваат, мислам дека многу често ќе им се обраќаа со господине.

Рецимо:

" Господине турви, полицијата е на пат. Напуштете ја нашата гаража. Нека ви отвори некој тема на форум. Аман бе Господе...!"

Токму така Форест јас само сакав да се знае for the record дека по гаражи и подруми ќе ги бараа.

А види оној манипулантот што вика, темата седела на 3 страни. Да не треба низ оџак по дома да ви влагам и да пишувам во ваше име? Она кога ќе честиш некого сендвич а тој те оговара сокот што не си му го платил. Немогуче значи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom