Radiohead

Andrew во кантри бе :P

Иначе со од Рем гејчово

Amnesiac, King of Limbs, Pablo Honey.

Pablo чак што со една песна не ми вреди, исто исклучок и кај King of Limbs, затоа барај утеха после 10000 пати превртување во Eraser и Аmok, зависи во која фаза на Рејдиохед си заглавил.

^исто и оваа, ако се палат по наслови :D
--- надополнето: 22 јули 2013 во 02:42 ---
сеа го преслушав AMOK и некако ми делува како том да седнал и за една вечер сите песни ги направил. Ама ако таман ми одговараше, нешто друго да чујам, прв пат официјално цел да го преслушам. Ме бендиса.

Pablo vredi radi Anyone Can Play Guitar! Pesnata e sex!

Lurgee radi nekakov melanholicen kontinuitet.

I Blow Out radi rifovite, iako nekako i fali serioznost.

Toa. Dobro, Creep sega..

Pablo vredi radi Anyone Can Play Guitar! Pesnata e sex!

Lurgee radi nekakov melanholicen kontinuitet.

I Blow Out radi rifovite, iako nekako i fali serioznost.

Toa. Dobro, Creep sega..
фрц, ти фали stop whispering на листата

абе сте го чуле ова? коментаро кажува се'
The title says Radiohead, the song is Sparklehorse, the image has Robbie Williams on it, and the text on the image says Pink Floyd....
What is this I don't even...

Ima na eden EP Radiohead Feat Sparklehouse cover na Wish you were here.

Andrew не сум баш најсигурен, но имаше како анегдота мислам за оваа песна, нешто во стилот Том Јорк учествувал во правењето преку телефон на оваа изведба.
Иначе си ја тера песната братот од Sparklehorse (кој почина на млади години, а го имав на кавер на фб, тој со коњската глава што лежи на кревет). Воедно има во негови песни замешано прсти и Линч во еден друг проект.

1321544415738_1809200.png

Andrew не сум баш најсигурен, но имаше како анегдота мислам за оваа песна, нешто во стилот Том Јорк учествувал во правењето преку телефон на оваа изведба.
Иначе си ја тера песната братот од Sparklehorse (кој почина на млади години, а го имав на кавер на фб, тој со коњската глава што лежи на кревет). Воедно има во негови песни замешано прсти и Линч во еден друг проект.

Поима неам дали учествувал во оваа, можно е, али има малце радиохедовски шмек, а знам за Марк, чинам се викаше, тој од спарклхорс и соработката со нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom