Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЦЦЦ нуб. Не можам да те хејтам зашто слушаш Тул и други божества ама...Kid A ми е тапа, некој да ми објасни шо има убаво тука?
teh internets напиша:"Treefingers" will hands down be one of the biggest surprises on Kid A. It has no real melody and is instrumental. One may think that Synthesizers were used to make the song, but as Ed pointed out in an interview, it was done all on guitar. Thom recorded Ed playing guitar for about 10 minutes and then cut and paste the recording in his sampler.
ЦЦЦ нуб. Не можам да те хејтам зашто слушаш Тул и други божества ама...
Прашуваш што е убаво во песнава или во албумот? Прв албум ти е Кид А? Ако ти е прв, прво почни со ОК Комп, па после премини на другите.
Во песнава убаво e што е спора, релаксирачка, без многу инструменти, а доаѓа после спората песна How to Dissapear Completely. После тоа доаѓа малку побрза песна ама не знам тоа дали има некаква врска =) Мене песнава ми е совршена за саундтрак на некој филм
пробај следи ја сликава крејзи дајмонд шо ја стави поназадOK Computer прв го ислушав и албумот е перфектен. Потоа откако го пуштив овој ич не ми прави мерак. Не знам како да ти објаснам освен што не го осеќам истото од OK Comp... Само How To disappear ми е онака, погодена.

Kid A ми е тапа, некој да ми објасни шо има убаво тука?
Толку е добар албумот што ни реченицава^ не може да ми го сјебеKid A не е албум за секој

Може да ми објасни некој значење на каверот? Што е со цртите, зошто е оделено рад ио хеад најдоле?
Плух, нуб еден. 
fuck u all! the bends им е најдобар. До сеа ги сменив 100пати кој ми е најдобар ама сеа сум сигурен. Дечки, почнувајте од the bends, ако ве влече акустика. Ок пц е ремек дело ама не можам да искулирам и да изоргазмирам како на bends. Така да ако мене ме прашувате, а не го правите тоа, лошо е позициониран гореспоменатиот на формацијата на крејзи.