Раде Пилето

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
На Ристе Спутникон ми заличи на почеток:D(за тие шо не се од Охрид и не го знает, клик тука)
Ама Рикијон шеесчетири пати појако денсат од овије, то е мастер оф да класик диско мувс :-). Аре јес да е крш целион, али барем ќе личит на нешто со она светликавоно одело од Диско Фивер '63-та.
На Ристета, омилен хит му е, Мен афтер Миднајт (и то баш после дванајсет мојте да налетате на типов)
Ристе, путникон, растурат али стварно личит на Радета од Настевци:D.
Пуникон е про бе, шо ви е вас море саштисани:)
(Муте стегнете на видово и пуштете АББА, ХаДе е иначе)

спутник двојкана.jpg

Барем Лепион нашол убај момичиња во спотон, али со него ништо немојт да се мерит, ол тај фејв ти е овај :D

Типката шо е нон стоп од лева страна , т.е таа шо свирит на труба кун крајот или како и да се викат инструментот.
:pos::pos::pos:

rvhpvl.jpg

Песната како песната не е лоша. Музиката ми се свиѓа, ама човеков што пее, а и спотот, заедно со него е кретенско дебилен. Дури и ми се згади.
И песнава како крадена да е.........., ме потсеќа на некоја српска.
:)

Последно уредено:
Дури и палантир имаат во спотот. Сериозна работа.

Барем оригинално да беше. :facepalm:
Џус треба да го силува после ова. :tvg:

Си имаат овие публика.
Предпоследно кога ме однесоја на пејачка, пејачката беше маж сличен на пилево :pijanco:

Песната како песната не е лоша. Музиката ми се свиѓа, ама човеков што пее, а и спотот, заедно со него е кретенско дебилен. Дури и ми се згади.
И песнава како крадена да е.........., ме потсеќа на некоја српска.
:)
Да брат:) еј видиш и јас истово го имав да го кажам, ама го искомплицирав. Абе Сунѓер и Бред Пит да ја пејт песнава пак ќе е крш, ама озбилно или јас сум будала или ти стварно се разбираш од работиве.

Никад не ми било јасно од кај ги наоѓаат девојкиве што се согласуваат да играат во вакви ремек дела
Ти само дај им пари на курвите па тогаш они ако треба и во штала ќе прават спот.

Кога плавушата ја фаќа трубата УРЛАМ. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom