Darling
High Value
Ауу која била... Пени се на сто
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш меѓу Рада и Аса Акира? И двете беја здробени на почетокот, ал сеа од ко се опраени тро, оваја Акира мислам дек јај јајт во секој поглед.Shto ima razlika megju ovaa I Akira?
Во доба на интернет, да користиш такви оправдувања е во најмала рака смешно.
Ти ја сфаќам поентата у потполност ама олабавете малце, озбилно, никој не ве тера да ги листате темиве, остајте не нас што ни се добри пичкиве да си ги гледаме и да си постираме слики :Р Па не е темава за квази раперот Џус па да јадете гомна да го ебам :Д
Pa Akira go spasuvase Tokyo od Tetuso, ova ne.Shto ima razlika megju ovaa I Akira?
на мене појака артистка ми е Маца
бреј, и за оваа тема да отворите нема да е лошо
на мене појака артистка ми е Маца
аминувана е и од Сатанот на 0:13
бреј, и за оваа тема да отворите нема да е лошо
Ѕвезди на ова или она се емисии што се продаваат, затоа што допираат до две битни работи.Јас не слушам таква музика, затоа не ги следам тие горе споменатите пејачи.
Поентата ми беше, дека откако овие земаа да го пренесуваат звезде гранда, се посраа од рекламирање на тие нови пејачи.
Сега и сител ги земал звезде пинки, има да не убијат од тие нови турбо фолкери,
ми се чини за две-три години ќе ги манат и турските серии, само вакви турбо-фолкерски емисии ќе има.
Да се разбереме таквите како Шабан, Илич, Брена.... и останатите стари фолкери се слушаат и стварно имаат добри песни.![]()
Сунгерот е Бог, и тоа што ќе го каже не се дискутира, само се зема за точно без преиспитување!Сунгерот пишал дека Рада имала добри песни, има не викам дека не се лоши ама не се за забава, не можеш со нив да седнеш у кафана и да пиеш како што треба.![]()