- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Лацио со класи е појак од Работнички ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Играчи кои никогаш во кариерата не претрчале повеќе од 5-6 километри на утакмица очекуваш да летаат по теренот против класа екипа како Лацио ??Зар е можно толку не заинтересирано да се влезело,резултатов ми е сосема ок ама очекував да трчаат ако не нешто друго.
Зар е можно толку не заинтересирано да се влезело,резултатов ми е сосема ок ама очекував да трчаат ако не нешто друго.
Па да ти кажам ама јас баш немам ниукаков интерес да влезе у групи освен што е мак клуб и да влезат у групи другата година ако игра вардар тоа нема ништо да значи пошто вардар секако нема да биде носител ,плус тоа тим чиие претседател не нарекува платенници нас навивачите на вардар а никого не познава лично и не знае дали некој мене ми дава пари да идам да навивам за вардар не може да бодрам така да кој ги е.еНационален интерес е да имаме македонски претставник во Лига на Европа, отколку да се надеваме Работнички ќе прими 5 гола за некој да фати спортска. Покрај Вардар кој имаше шанса за ЛШ, ова е уште еден македнски претставник кој достојно не претставува во Европа.
Што не ти е јасно? Или многу филмови со Леонардо гледаш?
Мораше и Клосе да даде да не докрајчи.
п.с Наградно прашање колку гледачи ќе има на Градски за 7 дена??