Работнички - Лацио

• Креатор на темата Креатор на темата AleKostov
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е победник на првиот дуел во Рим?

• Вкупно гласачи
    145
Карти каде има да се набават за на градски, се разбира?

Не сум видел реклами за пренос на натпреварот. Ваљда ќе нема на нашиве телевизии. Срамота...

Битно Џокович го гледаме секој ден по 3 пати со Цонга :)

Нема врска ама срамота е,ниедна македонска телевизија да не го дава единствениот македонски преставник во Европа и тоа против Лацио.
Кога можат да откупуваат бугарски,турски,француски,индиски,романски и не знам уште какви мизерни серии,можат и да ги откупат правата за натпреварот на Работнички.

Нема врска ама срамота е,ниедна македонска телевизија да не го дава единствениот македонски преставник во Европа и тоа против Лацио.
Кога можат да откупуваат бугарски,турски,француски,индиски,романски и не знам уште какви мизерни серии,можат и да ги откупат правата за натпреварот на Работнички.

Да не се разбериме погрешно, и јас сакам да го пренесуваат. И дури не ми е јасно од каде сега ова, па минатите ги даваа.

Извините скопјани ама во моментов работнички е повеќе и од репрезентациjа кога се навива за репрезентација не навива само скопје затоа извините но МАКЕДОНИЈА НАВИВА !

Е шо има врска едното со другото. Оваа утре се игра. o_O

Не ме свати...Италијанскиот тим куп го има на ТВ,друга утакмица од кфалификации за ЛШ/Ле ќе начекаш на нашиве телевизии,скоро сите странски лиги (појаки)се давале на наши телевизии и сега доаѓа ред Македонски претставник да има во 4 кфалификационо коло за ЛЕ и пренос нема а демек сите сакале развој на спортот во Македонија.Без медиумск подршка ќе тонеме се подоле и подоле ...

Да не ги спомнувам Формула 1 трките,тениските мечеви и ред други работи.Убаво е што се даваат странски лиги ама кога тие уште не се почнати нека го испоштоваат Македонскиот претставник во ЛЕ.

Извините скопјани ама во моментов работнички е повеќе и од репрезентациjа кога се навива за репрезентација не навива само скопје затоа извините но МАКЕДОНИЈА НАВИВА !

И шо сеа?

Сеа ќе кулирам оти ви го спукав :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom