На билетара и у просториите на Фк РаботничкиКарти каде има да се набават за на градски, се разбира?
Имаш и на влезот на 69.Карти каде има да се набават за на градски, се разбира?
ке нема..маме им је**мНе сум видел реклами за пренос на натпреварот. Ваљда ќе нема на нашиве телевизии. Срамота...
Битно Баерн-Цирих ќе ја даваат ...Не сум видел реклами за пренос на натпреварот. Ваљда ќе нема на нашиве телевизии. Срамота...
Е шо има врска едното со другото. Оваа утре се игра.Битно Баерн-Цирих ќе ја даваат ...
Да не се разбериме погрешно, и јас сакам да го пренесуваат. И дури не ми е јасно од каде сега ова, па минатите ги даваа.Нема врска ама срамота е,ниедна македонска телевизија да не го дава единствениот македонски преставник во Европа и тоа против Лацио.
Кога можат да откупуваат бугарски,турски,француски,индиски,романски и не знам уште какви мизерни серии,можат и да ги откупат правата за натпреварот на Работнички.
Не ме свати...Италијанскиот тим куп го има на ТВ,друга утакмица од кфалификации за ЛШ/Ле ќе начекаш на нашиве телевизии,скоро сите странски лиги (појаки)се давале на наши телевизии и сега доаѓа ред Македонски претставник да има во 4 кфалификационо коло за ЛЕ и пренос нема а демек сите сакале развој на спортот во Македонија.Без медиумск подршка ќе тонеме се подоле и подоле ...Е шо има врска едното со другото. Оваа утре се игра.
И шо сеа?Извините скопјани ама во моментов работнички е повеќе и од репрезентациjа кога се навива за репрезентација не навива само скопје затоа извините но МАКЕДОНИЈА НАВИВА !
Шо напиша бе?Сеа ќе кулирам оти ви го спукав