Горе шефе гореШо напишабе?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Горе шефе гореШо напишабе?
Ги гледам на кило во темава.Штета.Македонски синдром...Само ако може да ве замолам нешто. Сите анти-Работнички , комплексаши и слични структури да си се тргнат од темава. Лацио како Лацио го знаеме убаво , имаат прејак состав во споредба со Работничкаи. Ама све е можно , ако не потценат може све д се случи. Битно изгураа работнички до тука прават голем чекор за македонскиот фудбал некој се со набиен комплекс заради ова ама ако. Само што ми е жал нема да можам да ја гледам утакмицава од стадион нема да сум у ск.
Голмани: Marchetti, Bizzarri;Има ли некакви најави за составот на Лацио? Може ќе не потценат па ќе истрчаат со втор состав и ќе ни се посреќи![]()
Ги гледам на кило во темава.Штета.Македонски синдром...
Знам колкава разлика се,ама се надевам на изненадување.Време е после толку години наша екипа во некоја групна фаза,морат од негде да се почнит...
БТВ,не сум навивач,симпатизер на Работнички ама со цело срце сакам да одат понатака и ќе навивам за нив,за МАКЕДОНСКИ клуб.За разлика од многу други патриоти на форумов шо веќе го отпишаа...
Мама ќе ни ебат.Голмани: Marchetti, Bizzarri;
Одбрана: Biava, Diakitè, Dias, Radu, Lulic, Scaloni, Zauri;
Среден ред: Brocchi, Cana, Hernanes, Ledesma, Matuzalem, Mauri;
Напад: Cisse, Kozak, Klose, Rocchi, Zarate.
За на сателит сеуште нема најава, но барем ќе ја има на Premium Calcio (дигитална земска телевизија), па ни преостанува да бараме стримшто е работава на liveonsat нема ниеден канал што ке пренесува на сателитска можно ли е да ја нема на ниедна програма