- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
„Тате и бате местат антена...“
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само буржуи имаа вакво нешто. Тие што јадеа кавијар и пиеја џин, ги слушаа „тејк дет“ и Кели Фемили дур збирав педенарки (пет денарки) за да го свртам Мустафа, носејќи избелена маица од Експлоитед![]()
Еднаш цела кутија од Турција ми донесоа,се надув ко балон! Многу добри беа.

Kaжи кај да ги бараме сега, ептен се ретки само инцидентно по некој поголем маркет![]()

!
а да се пофалам ниту еднаш не ме фатија...

Gord sum sto sum imal detstvo so sive ovie raboti!
Mislam deka nemate postirano uste eden crtanfilm,bese so majmuni-edna majka i nekolku mali majmuncina sto se kacvea po avtobusi![]()
кај ти текна . Мора да го најдеме тој цртан , макар ги прашале директно во Мтв. Која екипа беа , Мајмунката и 5-6 мали мајмунчиња 

Имаше уште еден легендарен цртан , кога ќе се соберат 5-6 животни , и цел ден ќе пешачат по пат , ќе си прават муабет и ќе им помине денот.
Имаше јака фраза заради која толку добро го помнам цртаниот . Eдно од животните си купи сладолед , и еден од другарите му вика:
-Сладоледот сам ако го јадеш , вкусот нема да му го сетиш .
![]()
BarcaNamulЛеле лелекај ти текна . Мора да го најдеме тој цртан , макар ги прашале директно во Мтв. Која екипа беа , Мајмунката и 5-6 мали мајмунчиња
![]()
на ленташот, на оние огромни фиксни телефони - и на гондолата што и ја искршив на сестра ми- беше доста голема -работеше на батерии имаше некоја балерина на неа и свиреше - светеше ..... и на една нејзина кукла која многу ми идеше на нерви
исто така на батерии и као нешто зборуваше ако и’ ја извадеш цуцлата- викаше нешто на италијански - и она, кај и да одевме ја влечеше со нас- па јас од инат дека не ми дозволија еднаш кучето да го понесам на одмор- и ја искршив гондолата , а куклата , не можев ништо да и’ направам бидејќи постојано беше со неа дури и кога спиеше
Го има сигурно во темава, мајмунчето Алис се викашеА му текнува на некој за филмот што го даваа порано на МТВ со друштво од 5-6 деца и еден мајмун незнам како се викаше точно.. па возеа нешто велосипеди од оние за двајца што се па знам дури и трки имаше каде што во една трка откако се повредија децава возеше мајмунот ?![]()