Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Ај дајте некои лнкови кај што може да се аплицира за работа на брод и агенции кои посредуваат! И да, дали е услов да си студент??? Фала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај дајте некои лнкови кај што може да се аплицира за работа на брод и агенции кои посредуваат! И да, дали е услов да си студент??? Фала
Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и дали треба некој подготовки за интервјуто?
побарај на ГУгл carnival job interview questions .... и барај се што е поврзано со тоа , би требало да добиеш целосна слика ....Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и дали треба некој подготовки за интервјуто?
Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и дали треба некој подготовки за интервјуто?
Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и
дали треба некој подготовки за интервјуто?
za koja pozicija aplicira, i jas aplicirav co Majomi ama uste mi nemaat javeno? koga ti kazaa deka ke ima intervju?
Аплицирав за Housekeeping има поминато скоро 1 месец од кога аплицирав, ама уште ми се немат јавено највероватно немат закажано термин за интервју. Ти за која позиција аплицира?
Aplicirajte direktno na internet. Ne se zamarajte so Kouzon. Prevaranti se.
Аплицирав за Housekeeping има поминато скоро 1 месец од кога аплицирав, ама уште ми се немат јавено највероватно немат закажано термин за интервју. Ти за која позиција аплицира?
I jas za housekeeping. Te molam informiraj me ako ti zakazat termin. istoto vazi i za mene
Pozz