Работа на брод

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Ај дајте некои лнкови кај што може да се аплицира за работа на брод и агенции кои посредуваат! И да, дали е услов да си студент??? Фала

Има некој што има дадено документи за фотограф и моментално чека повик?

podaleku od Kouzon. Na moj komsija mu vetuvaa za rabota na brod plata od 1500 USD a koga otide tamu platata mu bese 599 USD i bez tips. Baska otide i za 3 meseca se vrati vo Skopje. Se rabotelo 12 saata bez prestan. Kouzon = prevaranti.

Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и дали треба некој подготовки за интервјуто?

Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и дали треба некој подготовки за интервјуто?

So srekja ama da znaes agenciite se prevaranti.

побарај на ГУгл carnival job interview questions .... и барај се што е поврзано со тоа , би требало да добиеш целосна слика ....

Аплицирав за работа на брод преку Мајоми за на Carnival, некој што има работено на брод нека ми кажи како изгледа интервјуто и

дали треба некој подготовки за интервјуто?

za koja pozicija aplicira, i jas aplicirav co Majomi ama uste mi nemaat javeno? koga ti kazaa deka ke ima intervju?

za koja pozicija aplicira, i jas aplicirav co Majomi ama uste mi nemaat javeno? koga ti kazaa deka ke ima intervju?

Аплицирав за Housekeeping има поминато скоро 1 месец од кога аплицирав, ама уште ми се немат јавено највероватно немат закажано термин за интервју. Ти за која позиција аплицира?

Аплицирав за Housekeeping има поминато скоро 1 месец од кога аплицирав, ама уште ми се немат јавено највероватно немат закажано термин за интервју. Ти за која позиција аплицира?

Aplicirajte direktno na internet. Ne se zamarajte so Kouzon. Prevaranti se.

Aplicirajte direktno na internet. Ne se zamarajte so Kouzon. Prevaranti se.

Vo pravo si. Ja nasednaa tie prevaranti edna moja prijatelka so veteni 1500 dolari a koga otide na brod max 500 usd.
Podaleku od niv. I jas bev so nea na intervju i pominav (za ass. Waiter) no poradi itna situacija morav da se otkazam. Posle razbrav deka pametno sum naprail.
Prijatelkata izdrza 6 meseca i se vrati. Emmergency sign off napravi i nikogas ne sakase da pomisli da se vrati na brod.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I jas za housekeeping. Te molam informiraj me ako ti zakazat termin. istoto vazi i za mene
Pozz

I jas za housekeeping. Te molam informiraj me ako ti zakazat termin. istoto vazi i za mene
Pozz

Kaj be za taa pozicija,,,polosa zdravje,bar za Bar da si aplicirala.Ako mozes so hemikalii sekoj den racete da ti se raspadnat i kuferi sekoj embarkation day da krevas ima kicmata da ti se raspadne...razmisli uste ednas,mnogu e bitno zatoa sto na Carnival nema HR Menager pa da smenis pozicija posle eden ugovor kako na Royal Carribean...moze sega ima ama jas koga bev do 2008 togas nemase.

Yup, arno pishuvash, od tolku mnogu pozicii na brod vie za HK aplicirate... i toa na Carnival... tamu za hotel direktor da mi nudat ne idam. Po portovive naletuvam na srbi sho rabotat na carnival i koa ke im kazam deka rabotam na Disney Fantasy menjaat boja na lice.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I727

a za sto bi mozel da apliciram. iskustvoto kako prodavac vo prodavnica ne mi go vazat. a drugo iskustvo nemam. Za kelner nekako ne mi se odi ne mozam da nosam po 2 3 raboti vo raka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom