Работа на брод

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
imalo nekoj pretstavnik od steiner u Skopje samo neznam dali e vistina ili nekoi prevaranti se
ako moze nekoj neka spodeli informacija

Pozz

Има ли во Битола некоја од овие агенцииве претставништво ке одам натака деновиве па да се распрашам како и што услови треба итн.

Има.JK Травел зад поштата но соработваат со Коузон само да знаеш.JK е само посредник.

а што мислите за речниве бродови низ европа?сеа баш еден другар беше на интервју у белград,повеќе плаќаат 1000е се платите

Da ne znaes nesto ti okolu Stainer Tonchie?

Знам по нешто, имав цимер фитнес тренер од Јужноафриканска Република. Прашај, можеби ќе знам :)) Сепак највеќе инфо можеш да добиеш ако директно ги контактираш на нивниот сајт. www.onespaworld.com

Знам по нешто, имав цимер фитнес тренер од Јужноафриканска Република. Прашај, можеби ќе знам :)) Сепак највеќе инфо можеш да добиеш ако директно ги контактираш на нивниот сајт. www.onespaworld.com

Imaat pretstavnicka vo Makedonija i ja kontaktirav pa mi rece deka mozela da me predlozi za fitnes trener nemam iskustvo ama mi rece deka ke mi obezbedela diploma za taa pozicija. Pa se odelo na obuka vo london od 3 nedeli. E sega neznam kolku e sigurno poso nemam kojZnae kakvo iskustvo so fitnes osven toa sto posetuvav teretana edno 7 meseci pred 2 godini.
Da ne znaes ti nesto povekje okolu toa?

Како се заработува на брод? Подобро е отколку Дубаи? Те плаќаат од саат, од ден, од месец? Или фиксна плата колку и да работиш? Дали се плаќа прекувремено? Колку може да заработиш прв пат кога одиш? И што ќе ти дадат да работиш?

Како се заработува на брод? Подобро е отколку Дубаи? Те плаќаат од саат, од ден, од месец? Или фиксна плата колку и да работиш? Дали се плаќа прекувремено? Колку може да заработиш прв пат кога одиш? И што ќе ти дадат да работиш?

Фиксна плата плус бакшиш
За некои позиции.
Катар, Дубаи само за индијци, пакистанци и филипинци.

Плата Дубаи ти зависи од тоа каков Пасош имаш. Со МК или Бугарски повеќе од 700-800 УСД е сон. Сите ветуваат ама таму кога ќе отидеш е друго.
На брод исто околу 600 долари. Без бакшиш. Работа на брод е по 12 саата а во Дубаи и по 16

На која улица е Мајоми во Скопје сакам да аплицирам ама неможам да го најдам на мапа, и кој денови може да се оди да се аплицира ?

На која улица е Мајоми во Скопје сакам да аплицирам ама неможам да го најдам на мапа, и кој денови може да се оди да се аплицира ?
Кај Борговата Коцка од Гаража ,тука се наоѓа ...се симнуваш кај Зелено Пазарче,вртиш десно ,одиш кај Броговажа Гаража и продолжуваш право преку Надвозниот мост ,само право , во една Кафеава Зграда на Приземје е ,како продавниче е ...

katna-1-528x320-300x181.jpg

Majomi Travel Club​
Bihacka 3​
1000 Skopje​
Macedonia​

Кај Борговата Коцка од Гаража ,тука се наоѓа ...се симнуваш кај Зелено Пазарче,вртиш десно ,одиш кај Броговажа Гаража и продолжуваш право преку Надвозниот мост ,само право , во една Кафеава Зграда на Приземје е ,како продавниче е ...

Majomi Travel Club
Bihacka 3
1000 Skopje
Macedonia

Видов за улицата ама незнаев кај е. ке се снајдам сеа :) фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom