Работа на брод

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
Вреди, фурај си апликации и документи за на брод во меѓувреме додека не ти кажат дека си примен, а ќе ти кажат, цело време има побарувачка за вработени на брод.

накусо некој за хаус кипинг да каже вреди ли за прво идење и плата колку одприлика или фотограф за прво идење?пошто енглиш сум средно ниво

Да дополнам

252076_10151436658372265_611376497_n.jpg

Карикатура која за мене ја нацрта мојот собар од првиот договор

246676_10151673971432265_368209969_n.jpg

По портови често ја носам маичкава со надеж дека ќе налетам на некој/а „пајсано“.

945587_10151745452637265_1270912814_n.jpg

Со Карен се враќаме од фоткање генгвеј, патем на Дизни генгвеј се фотка само во Вилафранш. Сите останати портови НЕМА ГЕНГВЕЈ.

1011986_10151806701107265_72167948_n.jpg

Ford Shelby Cobra и Ferrari F40, два автомобили на кои секој нареден ден цената им е повисока, фотнато во Монте Карло додека фоткав екскурзии :)

Ај доста е :))

Ме интересира какво е сместувањето за персоналот, кабините се еднокреветни или двокреветни можеш ако одиш со партнерот на пример да одбереш да ве стават во иста кабина? и преку кои агенции (сигурни) се аплицира, кои се најдобри?

Ме интересира какво е сместувањето за персоналот, кабините се еднокреветни или двокреветни можеш ако одиш со партнерот на пример да одбереш да ве стават во иста кабина? и преку кои агенции (сигурни) се аплицира, кои се најдобри?

И доручек во кревет носат не само со партнерот во иста кабина :icon_lol:, или во ист брод :icon_lol:.

Штета.за жал навистина ...Малку се намали ја цените гледам ... но сепак пак е некако скапо ... подобро оди од кафич,ресторан , од копно подобро е да се пуштиш на интернет .... гледам не се исплаќа баш, подобро ќе штедиш пари отколку да трошиш ...

Screenshot_1.png

Малку се намали ја цените гледам ... но сепак пак е некако скапо ... подобро оди од кафич,ресторан , од копно подобро е да се пуштиш на интернет .... гледам не се исплаќа баш, подобро ќе штедиш пари отколку да трошиш ...

Прегледај го приврзокот 84520

Цените биле намалени, али брзината била многу поголема, а и со овој нов систем Дизни станале првата компанија на која цените не се базирале на времето поминато онлајн, туку по протокот на податоци. :)

Цените биле намалени, али брзината била многу поголема, а и со овој нов систем Дизни станале првата компанија на која цените не се базирале на времето поминато онлајн, туку по протокот на податоци. :)
aj остај ... баш убаво спомна ... колку време баш ќе помине додека и Селебрити,Карневал,Норвежиан инт ... поготово ... ова тие само смена на систем само ... и пак не си сигурен со брзините кога ќе се закачат повеќе луѓе ... и ти преостанува навечер или наутро да искористиш само ... а тоа време спиеш од умореност препоставувам :D

Ова се цени за гости. Цените за персонал ќе бидат троа пониски, иако не знам точно колку. Имавме инфо во фото-лаб, ама додека не го воведат системов на Фентази, џабе ми е. Инаку Дизни Меџик е експериментален брод за Дизни и на него пробуваат еден куп работи. Јас сум сега на Фентази брод кој е најважен за Дизни и претпоставувам последни ќе го добиеме ова.

Што се однесува до другите компании, еден ист интернет провајдер е на 90% од бродовите на планетава, така да слични цени и брзини ќе бидат достапни и за другите компании, само прашање на време е кога ќе го добијат ова и другите комапнии.

Ко одев на ,,обука'' преку Коузон гомната имаше едно чупе исто сакаше да оди со дечкото да бидат заедно...требало да бидат венчани ако сакале да бидат заедно но не беа спремни за венчавање :D така да доколку ти е сопруг ваљда ке можи..а ако не..бог знае кај ке те испратат тебе а каде него :)

@Tonchie moze li da mi kazes kako e rabotata "youth stuff" se raboti mnogu, plata, da apliciram ili ne??
Fala ti mnogu

@Tonchie moze li da mi kazes kako e rabotata "youth stuff" se raboti mnogu, plata, da apliciram ili ne??
Fala ti mnogu
Детска грижа, работат по 10 часа дневно у просек, чуваат деца, играат игри со нив, зависи која возраст група ќе ти дадат да работиш. На Дизни мислам дека зимаат 1700 долари месечно, фиксна плата, и немаат бакшиши бонуси и слично. На другите компании не знам како е. Како и да е фина работа, чиста, нема многу физички напор. Фини луѓе у тим. Топло ти ја препорачувам одлуката да аплицираш.

А какви се униформите за женскиот персонал, има повеќе униформи или една е само, и шо праиме за перење, имаат машини за перење таму на бродот?:свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom