Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме интересира какво е сместувањето за персоналот, кабините се еднокреветни или двокреветни можеш ако одиш со партнерот на пример да одбереш да ве стават во иста кабина? и преку кои агенции (сигурни) се аплицира, кои се најдобри?
Малку се намали ја цените гледам ... но сепак пак е некако скапо ... подобро оди од кафич,ресторан , од копно подобро е да се пуштиш на интернет .... гледам не се исплаќа баш, подобро ќе штедиш пари отколку да трошиш ...
Прегледај го приврзокот 84520
aj остај ... баш убаво спомна ... колку време баш ќе помине додека и Селебрити,Карневал,Норвежиан инт ... поготово ... ова тие само смена на систем само ... и пак не си сигурен со брзините кога ќе се закачат повеќе луѓе ... и ти преостанува навечер или наутро да искористиш само ... а тоа време спиеш од умореност препоставувамЦените биле намалени, али брзината била многу поголема, а и со овој нов систем Дизни станале првата компанија на која цените не се базирале на времето поминато онлајн, туку по протокот на податоци.![]()
Ме интересира какво е сместувањето за персоналот, кабините се еднокреветни или двокреветни можеш ако одиш со партнерот на пример да одбереш да ве стават во иста кабина? и преку кои агенции (сигурни) се аплицира, кои се најдобри?
Детска грижа, работат по 10 часа дневно у просек, чуваат деца, играат игри со нив, зависи која возраст група ќе ти дадат да работиш. На Дизни мислам дека зимаат 1700 долари месечно, фиксна плата, и немаат бакшиши бонуси и слично. На другите компании не знам како е. Како и да е фина работа, чиста, нема многу физички напор. Фини луѓе у тим. Топло ти ја препорачувам одлуката да аплицираш.@Tonchie moze li da mi kazes kako e rabotata "youth stuff" se raboti mnogu, plata, da apliciram ili ne??
Fala ti mnogu