Пушти го телевизорот во моментов на...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
А бре, не ме тепајте :)

Го пуштив само 2 минути и одма сменив за да не си спојлерисам, башка не сум ја читал книгата(ако е по книгата?)...

Фала :)

the great water
А бре, не ме тепајте :)

Го пуштив само 2 минути и одма сменив за да не си спојлерисам, башка не сум ја читал книгата(ако е по книгата?)...

Фала :)
Малце е видоизменето, мене само книгата ми е читана ама ми кажаа луѓе што ги прошле и двете :D

Се надевам дека некогаш пак ќе го начекам, или ќе успеам да го најдам за гледање низ торентиве или нет...

Се надевам дека некогаш пак ќе го начекам, или ќе успеам да го најдам за гледање низ торентиве или нет...
Сликата е малку катастрофална ,али тоа е ,еве ти го целиот филм ;)

B92
Роки 1 по незнам кој пат :D Имам за учење али Роки е... ќе го гледам по 100ти пат :D

Телма

Само што почна филм посветен на Лу Рид, односно концерт од неговиот легендарен албум Берлин.

Собраниски канал :facepalm:

Mојот аватар игра моментално на Канал 5+ . Пуштајте брзо !

На Алфа во 22.45 вечерва, после вестите - за десетина минути :) , треба да го даваат El secreto de sus ojos (Тајната на нивните очи).
Всушност, најверојатно нема. Изгледа погрешна е програмата на MaxTV, бидејќи на сајтот на Алфа стои друга програма. Штета. :(

Пушти готелевизорот во моментов на.....

Сител ТВ.

Го даваат логото на Touchstone Pictures.

Уствари можда некој нема ТВ во близина па еве успеав со крајни напори да обезбедам live stream

qDEEL.jpg

едит:касни стирмот. на ТВ пишува Touchstone pictures a овдека е television ама ај да не ви давам спојлери ќе видите после што ќе се дешава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom