- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
А бре - Големата вода.......МТВ 1, и да ми кажете како се вика филмов што оди во моментов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А бре - Големата вода.......МТВ 1, и да ми кажете како се вика филмов што оди во моментов.
Малце е видоизменето, мене само книгата ми е читана ама ми кажаа луѓе што ги прошле и дветеА бре, не ме тепајте![]()
Го пуштив само 2 минути и одма сменив за да не си спојлерисам, башка не сум ја читал книгата(ако е по книгата?)...
Фала![]()

Сликата е малку катастрофална ,али тоа е ,еве ти го целиот филмСе надевам дека некогаш пак ќе го начекам, или ќе успеам да го најдам за гледање низ торентиве или нет...

, треба да го даваат El secreto de sus ojos (Тајната на нивните очи).Добро бе зошто не најавуваат вакви работи порано..Mојот аватар игра моментално на Канал 5+ . Пуштајте брзо !
Добро бе зошто не најавуваат вакви работи порано..

Всушност, најверојатно нема. Изгледа погрешна е програмата на MaxTV, бидејќи на сајтот на Алфа стои друга програма. Штета.На Алфа во 22.45 вечерва, после вестите - за десетина минути, треба да го даваат El secreto de sus ojos (Тајната на нивните очи).