- Член од
- 6 јануари 2011
- Мислења
- 1.059
- Поени од реакции
- 2.684
А бре - Големата вода.......МТВ 1, и да ми кажете како се вика филмов што оди во моментов.
А бре - Големата вода.......МТВ 1, и да ми кажете како се вика филмов што оди во моментов.
Малце е видоизменето, мене само книгата ми е читана ама ми кажаа луѓе што ги прошле и дветеА бре, не ме тепајте![]()
Го пуштив само 2 минути и одма сменив за да не си спојлерисам, башка не сум ја читал книгата(ако е по книгата?)...
Фала![]()
Сликата е малку катастрофална ,али тоа е ,еве ти го целиот филмСе надевам дека некогаш пак ќе го начекам, или ќе успеам да го најдам за гледање низ торентиве или нет...
Добро бе зошто не најавуваат вакви работи порано..Mојот аватар игра моментално на Канал 5+ . Пуштајте брзо !
Само на Канал5 имаат официјална програма. на 5+ од ракав пуштаат филм ,што ќе им текнеДобро бе зошто не најавуваат вакви работи порано..
Всушност, најверојатно нема. Изгледа погрешна е програмата на MaxTV, бидејќи на сајтот на Алфа стои друга програма. Штета.На Алфа во 22.45 вечерва, после вестите - за десетина минути, треба да го даваат El secreto de sus ojos (Тајната на нивните очи).