- Член од
- 4 април 2006
- Мислења
- 9.179
- Поени од реакции
- 3.073
- Локација
- кај дримон
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Пушам 5 години и убаво ми е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мојата најблиска околина, ако мислиш на семејството има можности за избор дали ќе седат во собата каде што сум јас со запалена цигара или не, фала богу секој член од семејството има своја соба и има каде да се тргне ако смета дека чадот му пречи.pearl напиша:Убаво реков јас, полесно е да се гледа кон сенката, отколку кон сонцето. Ама во случајов, Мандрак дури и кидна под крошната
Мандрак, колку само ти е обратна логиката, да знаеш. Темата е долу, на лично ниво, а не горе, на општествено. Јас говорам за почитување на твојата најблиска околина, фамилијата твоја. Тоа е малиот проблем, кој ти и сите останати, треба да почнете да го решавате. Со негово решавање, големиот проблем (чиста и здрава околина, или почитување кон сите непушачи), сам по себе ќе се реши.
Жално е ова што го читам, жално. Особено што друг голем проблем (отровни издувни гасови, од стари автобуси) го користиш како изговор за пушење кај ќе стигнеш. Наместо да го дигнеш гласот ПРОТИВ распаднати 23-ки, што не' гушат на секој чекор.
п.с. Сердар, не стигна зеленкото. Му паднало на поштарот некаде по пат![]()
Бре мајкатааааааа!!! Демек пуши за да бидеш здрав :lud: Хахахаха ех бе ропче мало бесполезно, ти не си свесен бре никотински зависнику колку си ти влезен у машина. Затни ја муцката и не лај многу наоколу, оти Новиот Светски Поредок збори преку твојата засмрдена (од тутунски чад) муцка. Репетиција на сосотјбата пред опиумската војна, само во многу по перфидна и скриена форма! Ако свати што кажав во постот каде пишував за трговците со смрт ќе сватиш шо ти зборам и сега. Ако не... иди зачури една да се смиришMandrak напиша:...дека ако се работи за долгогодишен пушач, во ниеден случај не смее тоа да се направи нагло и наеднаш и задолжително треба да се прави под надзор на лекар кој има искуство од областа на лекување зависности зашто организмот на тој начин се доведува до една стресна состојба која ние и неможеме да ја почувствуваме, а таа може да доведе до многу не сакани проблеми како веднаш, така и подоцна одкако одвикнувањето ќе биде сосема завршено...
Bre majkata! Koga si me videl posleden pat kako Jack so pura u usta?! Lani? Nema shansi da sporeduvash pura so cigara, iako vistina edna pura sodrzhi nikotin i chadi kolku 25 cigari, ama barem kubanskite znaesh deka se 100 % priroden tutun. A patem jas palam pura samo da vi vratam vas pushachite heheheheheheGarfield напиша:I went to smoke, but I came back.
Морам да се вмешам, вака:
Првин, Световиде, пријателе, кога ќе престанеш ТИ да се бесполезиш наоколу како Џек со пура в уста (поголем фалусоиден предмет од цигарката), чинам Монте Кристо беа, Ромео и Јулија, што бе важно впрочем. Чадејќи, со чашка убав коњак или виски, в некоја меана, тогаш кажувај за пушачите. Не за друго, оти една твоја пура содржи онолку чад колку моја цела кутија.
Да, кај мене има хемија во цигарките, ама сепак и кај тебе има чад, а каде има чад, има кашлање. Второстепен чад, пушачи.
Муахахахахахаахахахахаха!
Мораффффф.
Ој, јас одам да запалам од моите хемии, ти стегни една Монте Кристо и да се нарадуваме.