Svetovid
Триглав
- Член од
- 26 февруари 2006
- Мислења
- 868
- Поени од реакции
- 44
Bespolezeno skopche malo, dali si ti svesen kolku golema vistina kazha? To est, ha kolku glupo prashanje. Normalno deka ne si, posho si slaboumen podvid. Vidi vaka da te prosvetli Svetovid. Otkako vo Amerika, Shvedska i ostanatite poraneshni oklonijalni sili se donesoa najstrogi zabrani protiv pushenjeto, tamoshnite trgovci so smrt, Filip Moris, Japan Tobaco i ostanatite shverceri se dadoa vo potraga po novi pazari (chitaj kolonii so zavisnici/robovi) kaj slaborazvieni zemji vo koi ne vazhi ni red ni zakon, kade bez nekoi osobeni problemi kje prodolzhat da go seat semeto na smrtta! Tie svoite novi zavisnici, to est svoite pokorni robovi si gi najdoa vo zemji kako Kina, Indija, Pakistan i ostala bagra megju koi za moja najgolema zhal se naogja i Makedonija i toa tokmu zaradi skudoumni bespolezni skopchinja kako tebe i onoj chandler. Normalno Amerikanskata vlada nema nishto protiv toa da se trujat tamu nekakvi si dolni chovekovi podvidovi, pa duri i ja subvencionira prodazhbata na cigari nadvor od USA so danochni olesnuvanja za izvoznicite na smrt! Jas inaku sluchajno lichno se poznavam so trojca dileri so smrt, to est kako samite miluvaat da se narekuvaat, pretstavnici (pazi pretstavnici, ej!) na tutunskite kompanii i nitu eden od niv ne pushi! Shto mislite zashto, a skopchinja bespolezni? Zatoa shto znaat kakvi se hemikalii stavaat vo tutunot so cel da ve drzhat zavisni od toj smrtonosen proizvod. Tuku aj be navistina sho se zamaram ja? Pushete be bagro jaglenosajte se!Mandrak напиша:Не е ова USA или Шведска, Македонија е и без цигара нема шанса да седнам у кафана.