Пушачи... Unite yourself!

• Креатор на темата Креатор на темата Handsome
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пушите??

• Да

Гласови: 106 37,2%
  • Не

Гласови: 179 62,8%

• Вкупно гласачи
    285
продолжејте оште да пушате ка сте млади па после ке ве видам кога ке дојдате 40 години шо ке праате ....

Не пушам, немам запалено цигара до сеа, и неам намера да палам у блиска иднина.

abe dzabe si ziveel ako ne probas sve so mozis vo zivoto...:wink:

Иначе оваа тема е стриктно за пушачи, а тие шо не се нек си отворат нова тема и таму нек си го давет своето мислење.

Пушам ко турчин, за цигари е темава :) кутија ипол ми иде ко ништо, од 9 сабајле до 4 сабајле наредниот ден ;)

отиде кутијата .цц ц .. требаше да зеам резерва .. стандард одприлика едно 30 цираи истерувам..ако немам некоја друга занимација ...
се молат непушачите да не постираат тука ..темата нема везе со нив :smir:

Пушам 2 пати неделно по 1 цигара:pos2::pos2:
Инаку еднаш така се запушив секој ден по 1 цигар и си викам дај да прекинам додека не сум се навикнала, и толку ми беше :icon_mrgr

Противник сум на пушењето цигари
до сега немам пробано а и не планирам дебилско ми е некако а и + немаш никаква ќар имаш само зијан :helou:

Не пушам, се надевам дека и нема да прпушам во средно.
Бај д веј навистина ме зачуди резултатот од анкетава, повеќе непушачи...хмм

Не пушам, се надевам дека и нема да прпушам во средно.
Бај д веј навистина ме зачуди резултатот од анкетава, повеќе непушачи...хмм

Sve shto e vo globalni ramki ..na kajgana ispagja obratno ..toa sum primetil ...

Ne pusach sum, gi mraza cigarite, ali imam probano od ljubopitnost, epten mi se gadni, im se cudam na pusacite kako mozat da konsumiraat takvo nesto.

Jaс сум пушач , пушам кутија дневно.И не ми е гајле.
И на крај краева , ако не сакате да пушите , не не судете нас пушачите.
Мене ми претставуваат задоволство , немора сите да го имате тоа задоволство , нели?:pipi:

Имам 19 години, пушам од 11.. прерано почнав.. и дури сега увидов дека се многу штетни... Сакам и можам да ги откажам, ама не ги откажувам, навика ми е... не знам.. мистерија станува пушењево цигари лично кај мене :) .. САКАМ, МОЖАМ да ги откажам а не ги откажувам, и плус ми сметаат... :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom