Иди до амц имаат тазе РАМ да ти надградат..овој што го имаш сега ти шкрипи.Ај може АЛКАЕДА ке реши да тресне уште некој авион во зграда, никад се не зна![]()
Дај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТНе сте арни бе,девојчето у бел свет отиде а вие толку ремет правитеКолку само реметџии има на метар квадратен на кајгана ми се чини нигде нема
--- надополнето: 26 мај 2012 во 17:25 ---
Иди до амц имаат тазе РАМ да ти надградат..овој што го имаш сега ти шкрипи.
Неќам!Дај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТ
Јас веќе сум во Америка четири дена.Шала на страна, кој друг заминува? Нека се пофали на темава де![]()
Знаеш дека тебе не можам да ти се лутам. Колку пати да ти кажам?Задржи се што подолго и не се приклучувај на интернет, те молам. Без љутиш ова.
Каде си?Јас веќе сум во Америка четири дена.![]()
Веројатно ти мене ќе ме нервираш и да одам на друга планета, ама не е важно, наши сме сиKe me nerviras ti i od Amerika, osekjam
Srekjen pat, da castis koga kje se vratis !![]()
Ај бе па ти, една невина мормонка ќе ти донесам, шо се бунишДај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТ
Читај ми локација.Каде си?
Благодарам, сепак неУбав помин,ако имаш шанса да останеш,остани и никогаш не гледај назад,ти кажувам од свое искуство.![]()
И како е? Задоволен??Читај ми локација.![]()
Сеа за сеа презадоволен, за понатаму ќе видиме.. Ти каде ќе одиш ?И како е? Задоволен??![]()
Williston, NDСеа за сеа презадоволен, за понатаму ќе видиме.. Ти каде ќе одиш ?