Иди до амц имаат тазе РАМ да ти надградат..овој што го имаш сега ти шкрипи.Ај може АЛКАЕДА ке реши да тресне уште некој авион во зграда, никад се не зна
Дај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТНе сте арни бе,девојчето у бел свет отиде а вие толку ремет правите Колку само реметџии има на метар квадратен на кајгана ми се чини нигде нема
--- надополнето: 26 мај 2012 во 17:25 ---
Иди до амц имаат тазе РАМ да ти надградат..овој што го имаш сега ти шкрипи.
Неќам!Дај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТ
Јас веќе сум во Америка четири дена.Шала на страна, кој друг заминува? Нека се пофали на темава де
Знаеш дека тебе не можам да ти се лутам. Колку пати да ти кажам?Задржи се што подолго и не се приклучувај на интернет, те молам. Без љутиш ова.
Каде си?Јас веќе сум во Америка четири дена.
Веројатно ти мене ќе ме нервираш и да одам на друга планета, ама не е важно, наши сме сиKe me nerviras ti i od Amerika, osekjam
Srekjen pat, da castis koga kje se vratis !
Ај бе па ти, една невина мормонка ќе ти донесам, шо се бунишДај бе и ти замини со пумава жити ВЛИДЕЛОТ
Читај ми локација.Каде си?
Благодарам, сепак неУбав помин,ако имаш шанса да останеш,остани и никогаш не гледај назад,ти кажувам од свое искуство.
И како е? Задоволен??Читај ми локација.
Сеа за сеа презадоволен, за понатаму ќе видиме.. Ти каде ќе одиш ?И како е? Задоволен??
Williston, NDСеа за сеа презадоволен, за понатаму ќе видиме.. Ти каде ќе одиш ?