leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Пумо на Софискиот аеродром пред лет за Америката задолжително да им го направиш ова:Еј во 23 ќе бидам погоди каде.... ами у земјата на Софи
Пумо на Софискиот аеродром пред лет за Америката задолжително да им го направиш ова:Еј во 23 ќе бидам погоди каде.... ами у земјата на Софи
Па вчера е регистриран и 2те мислења му се на темава Не сфаќа некои интерни шеги, на примерТаквите се помалку.
ам чекај ти за работа одиш или за маж барање ах бе пумо пумо умот не ти доаѓаВикаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?
Море кога ќе запеам волим те мон шери љубовтаааааааааааааПумо на Софискиот аеродром пред лет за Америката задолжително да им го направиш ова:
Не доаѓа бе, љут ми еам чекај ти за работа одиш или за маж барање ах бе пумо пумо умот не ти доаѓа
Па вчера е регистриран и 2те мислења му се на темава Не сфаќа некои интерни шеги, на пример
Не мораш да пееш само викни Одох ја за Америката и оп со рамениците потеготМоре кога ќе запеам волим те мон шери љубовтааааааааааааа
аааааааааааа
аааа
.......
И децата да го задржат твоето презиме.Викаш да привлечам некој со длабок џеб и да го правам македонски зет, а?
кој маж,само за фаца ќе и дадат 3 год затворкса казнаам чекај ти за работа одиш или за маж барање ах бе пумо пумо умот не ти доаѓа
Боже сачувај да се ежат на партиски химни Не ми фрлај такви клетви. Нека се ежат на ,,Денес над Македонија,,И децата да го задржат твоето презиме.
Еве ти проста математика. Три бракови со американци, со по две деца, кои ќе го носат твоето презиме. Тоа се 6 македонизирани американчиња, со македонски презимиња, кои ќе го знаат јазикот, ќе се ежат на "ВМРО, ВМРО, ти си наша судбина" и ќе бидат хиперактивни како тебе. Ќе можат и да се активираат политички, па и едно од нив да стане претседател. Со странско потекло(како Обама) и со допадлив карактер(како Буш).
tuku i taka odis amerika daj zamesaj mu na Obama da ne integrira vo NaTOБоже сачувај да се ежат на партиски химни Не ми фрлај такви клетви. Нека се ежат на ,,Денес над Македонија,,
Политички не ќе да се активираат, ама може ете, во дијаспора да лобираат за Македонија
Шо знаеш бе, можда ќе станеме 51 членка на Соединети Македонски Држави
Не бе, многу ќе ми фалиш.Боже сачувај да се ежат на партиски химни Не ми фрлај такви клетви. Нека се ежат на ,,Денес над Македонија,,
Политички не ќе да се активираат, ама може ете, во дијаспора да лобираат за Македонија
Шо знаеш бе, можда ќе станеме 51 членка на Соединети Македонски Држави