Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Јеп фати се за моменталниот курс на фунтата! Thats SO punk! Што има врска што се поефтини кога не ми е тоа поентата? Уствари баталете, јас сум таков конформиста што би можел да знам?!

кхм.. неарни сте.

бајдвеј ти бада бинг, панкер си???:drk:

Bada Bing! напиша:
Јеп фати се за моменталниот курс на фунтата! Thats SO punk! Што има врска што се поефтини кога не ми е тоа поентата? Уствари баталете, јас сум таков конформиста што би можел да знам?!

Uzivaj be brat.Super si si ti.Samo prodolzi so komentari i praenje muabet i sve ke bide u red.Pozdrav :helou:

emi so da ti kazam.slusam toa.najvise panic at the disco,placebo.system of a down,my chemical romance....i taka mn si gi sakam:-)

од панк највеќе ми се допаѓат:the clash,sex pistols,misfits,hasker du,offspring,sum 41,dead kenedys,the buzcocks,the strokes,

brainticket напиша:
од панк највеќе ми се допаѓат:the clash,sex pistols,misfits,hasker du,offspring,sum 41,dead kenedys,the buzcocks,the strokes,
Хехе, дед кенедис, како беше таа една милозвучна песна што ја имаа за наци панк? :vozbud: Nazi Punks Peace Out ? Nazi punks fuck me ? Не не, нешто поинаку беше. :toe::pos2:

ivaa напиша:
emi so da ti kazam.slusam toa.najvise panic at the disco,placebo.system of a down,my chemical romance....i taka mn si gi sakam:-)

Искрено овие се далеку и од панк и од асална музика.Чиста комерцијала се да ти кажам искрено.А јас не ти викам да не ги слушаш или да ги извадиш од глава него треба да научиш што е прав панк и прав рок.Треба да имате респект кон вистинските музичари.Како што прочитав по други теми т.е. твојата тема за тоа дека иделе твоите другари по кафани видов дека си напишала дека имаш 14 год.Сега е време да разбереш за рок музиката и да се насочиш кон вистинските фаци и музичари.Сега да не ти попувам демек сум нешто многу поише поголем од тебе него знам многу луѓе што се лажат со тие МТВ срања.Епа тоа ти е од мене.СОвет: Вразуми се и слушај добри бендови па убаво да се наречеш рокерка,Ајт поздрав и извини ако текстов те навреди нешто.Поздрав :helou:

нема врска со панк овие 4 бенда

инаку, Placebo и System of a Down - добар избор иваа

IgoR_ViCiOuS напиша:
Ubavo ti pojasni Necrophilia.Ajt sea pozdrav i do dvajcata :)

Единственото што Некрофилот го објасни е дека постојат и pro-system панкери, што не го оправдува лицемерието на овие другиве.
Ајт сеа поздрав и до двајцата. :)

Sith

Orthodox Rules!

p.s. ima razlika megu Necrophilia i Necrophil, a toa ne se samo poslednite dve bukvi.

Off Topic: Ако веќе навлегуваме во лингвистичко-семантички препукувања, чест ми е да те известам дека некрофил на англиски се спелува necrophile, и би ти порачал во иднина да не мрчиш муда за буквени разлики прибидејчи you don't know shit. :wink:

п.с. Намерно реков некрофил. Да те наречам според појавата или според нејзиниот субјект? Второто ми е пологично. Thanks for listening. Peace out.

Sith

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom