Punk Rock

• Креатор на темата Креатор на темата ForFokSake
  • Време на започнување Време на започнување
Abe SMUT si se ipak dobri.Nego ne se vise pankeri nego se prefrlija na HC.I nisto cudno.Nego da imas u predvid deka se hardcore.Ajt pozdrav:helou:

Lele Vicious temava ti e top ovde †PoPE† 100% znaes koj,ej luge PUNK ROCK 4EVER

OOo pope se staj i ti na forum.TOp.AKo ako.Aj ideme na Toy Dolls u sabota da se razmrdame malce.Ajt pozdrav brat :helou:

c c c....se koga ima nekoi bandovi so gi postuvam,ja e*an denar nemam vo mene :(

PANKERKA напиша:
c c c....se koga ima nekoi bandovi so gi postuvam,ja e*an denar nemam vo mene :(

Epa malce stedenje i ke bidne edna karta.Inace 370 den e.Ne e mnogu za Toy Dolls i Losi Deca :helou:

ако толку сакате да ги видите ке правите жртви :)

Точно. За бенд како Toy Dolls не е ич многу... Би дала многу поише,барем јас. Имаше и период од 10 дена коа беше хепи аур и картите беа по 300 денари.. Уше тогаш си ја купив јас :)

tea_sk напиша:
Точно. За бенд како Toy Dolls не е ич многу... Би дала многу поише,барем јас. Имаше и период од 10 дена коа беше хепи аур и картите беа по 300 денари.. Уше тогаш си ја купив јас :)

Е видиш паметно.Епа јас си ја земав ко попче по 370 ама голема работа.Имало и паметни на форумов.Поздрав !:helou:

Се иде.Ама тапа е што во исто време играат ХР-Мак.

IgoR_ViCiOuS напиша:
Epa malce stedenje i ke bidne edna karta.Inace 370 den e.Ne e mnogu za Toy Dolls i Losi Deca :helou:
Cenata e taman....ama de nekoj neka mi objasni kako moze klosar da stedi? :(

PANKERKA напиша:
Cenata e taman....ama de nekoj neka mi objasni kako moze klosar da stedi? :(

:pos::pos::pos:

што па клошарот има толку трошоци?

абе ако не штедите пари за свирки за што друго ке штедите? за свадба? :)

Гижо напиша:

Haha taka be Gizo :).Svirki se mnogu bitna stvar i plus krevaat adrenalin do daska.

TOY DOLLS SEGA ILI NIKOGAS !!!!:costumed2

ногу дешавки ми дојдоа оваа недела па не се знае дали ќе отидам на toy dolls,добро ќе биде

Гижо напиша:

A so ako nemas od kade da stedis?So ako imas dvajca nevraboteni roditeli koi ne se vo moznost da ti dadat e*an denar?Ti zimas minimalna plata i ja ostavas doma za da go pominete mesecot....Site znaeme kakva ni e situacijata tuka i nemame site bogati mama i tate so ni davaat dzeparlak od 500 den. na den,pa da imame od kade da stedime!!!Sega mozeme da si prodolzime so temata....

Сосема добронамерен беше мојот пост. Сори...се надевам ке отидеш на Тој Долс. Поздрав, Сори аген

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom