Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
dada najubavo staj neso da ti lizga nema da imas problemi valjda
pozz

не боли...ама не оди, не излегува “главата“ како да е тесно... а ако тргам посилно боли... затоа не можи...

тоа ти е знам како е сум преживеал иди на лекар ке те средат јесда нема :drk: и :pusk: и :sekss: некое време ама јебига после боље ке ти биде :) со среќа

smalldick.jpg

Епа сега вака... Спред сликава мене можам да го одделам Shaftot од Glansot ама само кога не ми е станат... :pos2: А ко ке ми е станат не можам, не оди , само до пола, шо е проблемот??? ве молам... :kesa:
Исти случај како мене...
Јас го имав истиот проблем како и ти.
Пред 3 месеци бев на операција - ми ја сечеа жилата и така да сега немам никаков проблем!
За подобри информации ако сакаш да знаеш врати се неколку страни назад од темата - секоја случка што ја доживеав е пишана на пост :) или ако има нешто нејасно пиши на пп :helou:

do sega ne sum imas sex no ednas na 2-3 dena mocav so teskotii ( me pecese bas tamu deka e zilata dali e mozno pri :drk: da sum ja skinal :kesa:

Исти случај како мене...
Јас го имав истиот проблем како и ти.
Пред 3 месеци бев на операција - ми ја сечеа жилата и така да сега немам никаков проблем!
За подобри информации ако сакаш да знаеш врати се неколку страни назад од темата - секоја случка што ја доживеав е пишана на пост :) или ако има нешто нејасно пиши на пп :helou:

Треба ли нешто на матичен прво да се оде? (Грр, треба да зберам храброст и да ме искастрат и мене :( )

do sega ne sum imas sex no ednas na 2-3 dena mocav so teskotii ( me pecese bas tamu deka e zilata dali e mozno pri :drk: da sum ja skinal :kesa:

Не би требало пошто ако ја имаш скинато ќе имало крв.А ти според исказот крв немаш видено...:smir:

kaj mene glavickata celosno izleguva od kozickata no koga na 2-3 dena me pecese nemase krv dali mora da tece krv

24y91zm.png

и мене целосно ми излегува главичката и кога ми е станат и кога не е. До сега не сум имал никакви потешкоти, само еднаш кога горе на главичката (кај што е црвената точка) малце ми беше зацрвенеено и кога мочев печеше и малце крв имав(3-4 дена).

Треба ли нешто на матичен прво да се оде? (Грр, треба да зберам храброст и да ме искастрат и мене :( )
Па треба. Ке ти дадат упот за уролог. Па со докторо најдобро ке се разбераш. Јас бех кажах си го проблемо и кажах сакам на операција и виде он и после 3 недели (оти бех на одмор) ме правии операција. Важното ного трчканици е, да не стигнаш до болница. И по 1 саат го чекаах докторо само за контрола.

Па треба. Ке ти дадат упот за уролог. Па со докторо најдобро ке се разбераш. Јас бех кажах си го проблемо и кажах сакам на операција и виде он и после 3 недели (оти бех на одмор) ме правии операција. Важното ного трчканици е, да не стигнаш до болница. И по 1 саат го чекаах докторо само за контрола.
Bolese mnogu?kako ide toa procedura daj objasni malce:helou:

Bolese mnogu?kako ide toa procedura daj objasni malce:helou:
Да се вратеше неколку страни од темата за се имаше објаснение.
Еве ти неколку:
За овој проблем трчкав уште од 5-6 год ама ништо.
Одам на еден доктор вика: -Абе ајде ништо не е ке му се скине...
После 3-4 месеци отидов на друг и тој ми вика: Ништо не е тоа секој го има, ќе му ја скинат женските!!! и потоа се до пред 1 год. мислев дека стварно е така како што ми рекоа докторите ама не било така. Плус тоа секогаш му правев масажа и одржував редовна хигиена ама тоа зараснало уште повеќе и после нема шанси така право да се скине. И пред 3-4 месеци кога веке заклучив оти нема да ми се скине одам на друг доктор и тој ми вика: Ништо не е тоа ќе ти се скине кога ке имаш односи... И ништо јас се изнервирав и планирав да одам во Скопје ама си пробав шансата уште еднаш тука и не зажалив.
Конечно некој доктор што ми одели време убаво да му објаснам да му кажам како стојат тие работи и човекот ме свати и ми кажа оти треба да се сече. Се израдував конечно после толку години :je:
Мене вчера ми ја сечија жилата. Што да кажам ќе легнеш во операциона сала над тебе 4 доктори во зелено, не те опиват цел, ќе те боцнат на местото со шприц демек нема да боли ама јас си знам како поминав... И не гледаш тие што ти прават, те заврзуват исто како на филм и осекаш оти те сече со жилет ли е што е не знам не видов, важното заби стегав. Ама добро е се помина како што треба, не ме задржија во болница и сега не смеам да излегувам да шетам околу 3-4 дена, додека не зарасне малку раната
ЕДИТ: Заборавив да кажам оти мн. крв тече... Лом бех
На мене денеска ми кажаа дека уште 8-9 дена треба да чекам да ми паднат конците:nesvest:
Јас за овие работи со мама и тато никогаш не правам муабет. Ама за таков случај тоа беше исклучок, морав да кажам иако сум 20 год.
Најдобро е да кажеш дома не е тоа така право да отидеш на болница и да завршиш за 20 мин. После 3-4 дена ќе ти кажат да не излегуваш од дома, јас не ги слушав ама зажалих почна да ми тече крв ного. И потоа имав засирена крв, ми беше издуено... ама сега добро е, се стабилизират работите, веќе 5 дена откако ме правија операција.
Подобро ти е 1 да собереш храброст отколку секогаш да се мачиш кога ке имаш секс.
Се надевам ти помогнав!

Еј а после операција колку време (така отприлика) не треба :drk:?

Еј а после операција колку време (така отприлика) не треба :drk:?
LOL :)

Претпоставувам ќе ти каже докторот.... колку време не смееш да имаш..... односи :)
Сигурно додека не зарасне раната :)

Среќа сум немал ваков проблем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom