Пукање на жилата на пенисот?

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобро е да се отиде на уролог па потоа ич да не му се мисли дали при :drk: или :sekss: ќе се случи расекување

таман да напишам дека темава е глупости зш јас не сум имал никоаш такви проблеми итн итн ми текна една работа
пред бааги време мислам дека имав 7-8 години не сум сигурен зш ко низ магла се секавам
бев на лекар со тато и таму таа сестрата ми го пипаше а мене мисе крена и почнаа да се смеат па после татоми викаше „опушти се сине не се стегај“ и после таа секси сестрата ми праеше нешо ама јас не гледав зш имав параван на половина и после тоа тешко мочав едно време, мислам мочањето беш лесно ама болеше, знам дека имаше крв тогаш во болница ама не болеше тогаш туку отпосле
значи ако се поклопуваме тоа тие нормална појава или слично
а ако не се поклопуваме тоа јас да сум ти бил фаличен

abe obicno se desava ako penetriras od prva bez daja popalis ali nisto strasno ce apstiniras nekolku dena i onda si kao nov....:toe:

Мене ми се нема случено да ми тече крв,знам дека еднаш осетив страшна болка ама немаше крв.А еден другар ми кажа сеа пред брзо време дека му се скинало и онака течело многу крв.

После операцијата не тече крв но проблемот е тоа што кога ти се моча ќе се измочаш насекаде освен не во шољата (првата недела)

А вака да прашам дали воопште мора да се скине? Јас до сега сум имал 5-6 пати односи и ништо слично ми се нема сличено па дали можам да очекувам нешто во иднина :toe:... А и вака имам девојка која што е девица односно сеуште немала односи па дали може првиот пат неа кога ќе ја скинам да се скинам и јас хаха.....

smalldick.jpg

Епа сега вака... Спред сликава мене можам да го одделам Shaftot од Glansot ама само кога не ми е станат... :pos2: А ко ке ми е станат не можам, не оди , само до пола, шо е проблемот??? ве молам... :kesa:

smalldick.jpg

Епа сега вака... Спред сликава мене можам да го одделам Shaftot од Glansot ама само кога не ми е станат... :pos2: А ко ке ми е станат не можам, не оди , само до пола, шо е проблемот??? ве молам... :kesa:
Хм.. Најдобро ти е да одиш да посетиш уролог , без срам само..
Тоа му е на него професија !
Инаку како не оди , чувсвуваш болка или..?

Не мора да се скине.Само при секое бањање т.е. туширање натопете го во вода и избадете ја главата.Премачкајте со прсти насапунети и така жилата станува еластична и нема да ви се скине.Може да се скине на прв пат ако жилата е мала па неможе да се отвори...ама и не мора да значи ...само придржувајте се кон горе наведеното и ќе немате проблеми...гарантирано.

Па штом девојки можат само да се скинат зошто да не и ние :pos:

Хм.. Најдобро ти е да одиш да посетиш уролог , без срам само..
Тоа му е на него професија !
Инаку како не оди , чувсвуваш болка или..?

не боли...ама не оди, не излегува “главата“ како да е тесно... а ако тргам посилно боли... затоа не можи...

Епа за тоа требало да ти кажат на систематски. Иначе оди на уролог, ќе ти напраат МАЛ безболен хируршки зафат и ќе биде се во ред. Знам едно комшиче имаше така сеа е супер x)

не боли...ама не оди, не излегува “главата“ како да е тесно... а ако тргам посилно боли... затоа не можи...
Тргни наеднаш, малце ке боли ама само моментално, не знам зш ти е така, то на секое машко дете му е така ама додека е мал би требало да се тргне кожинката(пр. мене на едно 6-7 години ме однесоа на лекар и тоа ми го напраја и сеа е ОК). Или ако ти е страв појси кај стручен чоек ама не е страшно.

П.С. Во најлош случај сунет может да те напрает.:pos2::pos2:СЕ ЗЕЗАМ БЕ

Vaka sega....pod tus turi mu malku sapunce(poveke da lizga) i otvori go(koga ti e spusten) i pocni da go drkas ali otvoren neka ti bide, i vidi do koga ke mozes da izdrzis!

Аууу памтим ова периодот ка фатив да мастурбирам и на крај кога свршив после мочав крв малце и 2 дена не можев да :drk: ама сега добро е :back: Дома не им кажав за ова, а и благе веза сум немал дека ми се скинала некоја жила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom